Η επερχόμενη έκπληξη, η Τζο Οτζ και το κρυφό όπλο του Κωστάκη!!!


H Εθνική μας ομάδα με τον υφυπουργό Αθλητισμού
κ. Ανδριανό!
Πλούσια μέρα για την επιτραπέζια αντισφαίριση ήταν η χθεσινή! Αρχικά οι δευτεραθλητές Ευρώπης πήγαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος τους δέχτηκε στο γραφείο τους κι εν συνεχεία έγινε η γιορτή στο ΣΕΦ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ο κ. Ανδριανός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του αθλήματος και φάνηκε ότι έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει το πινγκ πονγκ! Παράλληλα έδειξε ότι ήταν ενημερωμένος, όχι μόνο για την πορεία της Εθνικής, αλλά και για τις επιτυχίες των παίδων στην Σερβία!

Οσον αφορά τη γιορτή, πάνω από 500 άτομα έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση στο ΣΕΦ! Οι αθλητές μας με το χαμόγελο στο χέρι υπέγραψαν πάρα πολλά αυτόγραφα στις... αναμνηστικές κάρτες που είχε φτιάξει η ομοσπονδία! Πάντως για μια ακόμη φορά αξίζει να αναφέρουμε: Οταν βλέπεις τόσο κόσμο να έρχεται να αγκαλιάσει την Εθνική, δεν είναι κρίμα να παίζει η Α1 την ίδια μέρα με τα τοπικά πρωταθλήματα και να μην μπορεί ο κόσμος να πάει να δει τα παιχνίδια;

Είπαμε σε αυτή τη στήλη θα τα κουτσομπολεύουμε όλα! Κι όταν εννοούμε όλα, αναφερόμαστε και στα δικά μας τα... καμώματα! Με... αγάπη και συγκίνηση δεχτήκατε στην παρέα του greektabletennis την κατηγορία με τα... βίντεο! Πολύ ωραία δουλειά από την Χατζηλυγερούδη! Αλλά μήπως ο Κώστας (αδερφός της Τζο) το παράκανε ή το παιδί είναι σε... απόγνωση; Μήπως η Τζο δεν συμμετέχει στα κοινά και χάρηκε τόσο πολύ που έφτιαξε ένα... βίντεο που έβαλε και το όνομα της στον τίτλο; Εντάξει ρε Κώστα και στο κείμενο να το έβαζες το όνομά της, δεν θα έπαιρνε κανείς τη δόξα της!!! Πάλι καλά που δεν έβαλε και φωτογραφία της! (Γι αυτό τον λόγο βάζουμε εμείς!)

Πάντως το βιντεάκι (το δεύτερο με τις φάσεις) θεϊκό! Εμένα μου άρεσε πολύ για δύο λόγους!!! Πρώτον γιατί είχε εικόνα και δεύτερον γιατί ήταν στα αγγλικά, οπότε μπορεί να το δουν και στο εξωτερικό! Εκεί που... έλιωσα βέβαια είναι ότι όλο το βίντεο είναι στα αγγλικά και γραφεί: "Τέλος ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε στα Ελληνικά"! ΘΕΑ Η ΜΙΚΡΗ!!!!

Παιδιά η... φρενίτιδα με τον Κωστάκη πρέπει να... τελειώσει! Είναι ένα νέο παιδί και δεν πρέπει να καβαλήσει το καλάμι! Πάντως μάθαμε ότι έχει βάλει νέους στόχους για να γεμίσει ακόμη περισσότερο την γκάμα, από τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φίλο!!! Νέος στόχος; Δεν θα σας πούμε ποια είναι! Το χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο, αλλά η γοητεία του Κωστάκη θα ξεπεράσει τα όποια προβλήματα! Φήμες που θέλουν και παίκτριες του πινγκ πονγκ από τη Βόρεια Ελλάδα να κόβουν τις φλέβες τους για τον Κωστάκη, δεν έχουν επιβεβαιωθεί! Οπως επίσης είναι κακόβουλα τα σχόλια ότι μας πληρώνει για να ανεβάζουμε καθημερινώς δημοσιεύσεις γι αυτόν! Αυτά τα σχόλια έχουν σαν στόχο να αμαυρώσουν και να σπιλώσουν την  αξιοπιστία μας!!!


Είσαστε έτοιμοι;;;

Θα σας αφήσουμε να ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο και να χαλαρώσετε! Ομως από Δευτέρα θα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στο greektabletennis! Κι όπως έλεγε κι ο Ρουβάς σε γνωστή ζωντανή εκπομπή: Είσαστε έτοιμοι;;; Το blog μας, βλέποντας την τεράστια ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που μας δείξατε από την πρώτη στιγμή, αποφάσισε να σας κάνει κάποια... δώρα!!! Γι αυτό... 

... Συγγνώμη δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο! Να έχετε αγωνία... Την Δευτέρα πάντως να είστε σε θέση μάχης για τα... μοναδικά δώρα που θα σας χαρίσει το greektabletennis!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου