Εννια μέρες έμειναν για τον μεγάλο διαγωνισμό!



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος διαγωνισμός του greektabletennis για τις μπλούζες των Γκιώνη, Κρεάνγκα, Παπαγεωργίου, Ρηνιώτη και του coach Βατσακλή! Πολλές απαντήσεις έχουμε λάβει! Κάποιες είναι λανθασμένες κάποιες άλλες σωστές, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε, προκειμένου να κερδίσετε τις μπλούζες των δευτεραθλητών Ευρώπης!!!


Να σας θυμίσουμε ότι η ερώτηση του διαγωνισμού είναι: Πόσα σετ συνολικά (ατομικά, ομαδικά, διπλά) έπαιξε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρία!


Μέχρι στιγμής σωστά έχουν απαντήσει οι: Ηρακλής Γερογιάννης, Βάκη Στάθα, Χρήστος Λαζάρου, Δημήτρης Σαρρής, Γιάννης Αϊβαλιώτης, Αναστασία Τσακέτα, Νίκος Ζέρβας, Ιωάννα Καρρά, Ναυσικά Πετρή, Γιάννης Ξουρίδας, Φωτεινή Αναγνώστου, Ηλίας Καράμπασης, Στράτος και Γιάννης Δαμιανής, Αντώνης Γεωργιάδης, Γιώργος Στεργιόπουλος, Πέτρος Σιαπκαράς και Παναγιώτης Σιφωνιός!!!!

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους υπόλοιπους!!!

Υ.Γ. Μαζί με την απάντησή σας, παρακαλείστε να στέλνετε το ονοματεπώνυμο κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ εμείς θα σας απαντάμε για το αν είναι σωστή ή λανθασμένη η απάντηση!! Στείλτε mail στο pigassos3@gmail.com!!!

Y.Γ.2 Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως την 1 Νοεμβρίου κι ώρα 12:00. Η κλήρωση θα γίνει στο ΣΕΦ το Σάββατο 2 του μηνός και θα την κάνει ο επιδιαιτητής που θα βρίσκεται στην γραμματεία κατά την διάρκεια των προκριματικών Ανδρών - Γυναικών!!!! Οι Νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου