Πιο δύσκολο... πεθαίνει!!!

Ο Μαλινάκης με συμπαίκτρια την
Χριστοφοράκη

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος κι όπως αποδείχτηκε, το ξέραμε από την προκήρυξη βέβαια, για να περάσει κάποιος στην τελική φάση θα πρέπει να έχει μπάρμπα στην Κορώνη!

Η τελική φάση των Ανδρών θα γίνει... μεταξύ συγγενών και φίλων, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη μόλις 8 παίκτες πέρασαν απευθείας στην τελική φάση (σ.σ. ο Μαλινάκης θα παίξει προκριματικά!!!), ενώ από την Αθήνα θα περάσουν μόλις 16 αθλητές! Όπερ σημαίνει ότι παίκτες που αγωνίζονται στην Α1 δεν θα παίξουν στην τελική φάση!!! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το νέο... σύστημα ο Αλέκος Μητρόπουλος ή ο Γιώργος Σοφίλλας, για παράδειγμα δεν είναι στα πρώτα 16 φαβορί, οπότε για να περάσουν στην τελική φάση θα πρέπει να αποκλείσουν κάποιον που βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Οπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο στην τελική φάση θα είναι... πολύ πιο χαμηλό. Στα θετικά της κλήρωσης, πάντως είναι πως οι όμιλοι αποτελούνται από 4 αθλητές, επομένως θα έχουν ένα περισσότερο παιχνίδι σε σχέση με πέρυσι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου