Τρελή η 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής ανδρών Αττικής



Πολλές... επικές μάχες, πολύ αμφίρροπα παιχνίδια και την ΑΕΚ να... ισοπεδώνει την Μαγκουφάνα στο ντέρμπι κορυφής, είχε το μενού! Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ξανά ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε με 4-3 του Καρέα, ενώ μεγάλη νίκη παραμονής πέτυχε η Αγία Βαρβάρα επί του Εσπερου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Μαγκουφάνα - ΑΕΚ 0-4
Ανδριόπουλος και Τσόπελας
στο παιχνίδι της ΑΕΚ με ΠΑΟ!

"Κιτρινόμαυρο" και με τον πλέον εμφατικό τρόπο, χωρίς τον Φωτόπουλο, βάφτηκε το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της β' Εθνικής Ανδρών. Η "ένωση" ταξίδεψε έως την Πεύκη για να παίξει ένα... σκληρό ντέρμπι, αλλά τελικά έκανε έναν υγιεινό περίπατο. Ο Τσόπελας κέρδισε 3-1 τον Ταντσούρα, που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο Ανδριόπουλος κέρδισε δύσκολα 3-2 τον πετρόχειλο, ενώ ο Ξαρχάκος επιβλήθηκε με 3-1 του Χολή. Το διπλό ήταν εύκολη υπόθεση για την ΑΕΚ που το πήρε με 3-0 και υποχρέωσε την Μαγκουφάνα στην δεύτερή της ήττα!!!

Εσπερος - Αγία Βαρβάρα 2-4

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αγία Βαρβάρα στην Καλλιθέα και ουσιαστικά έστειλε τον Εσπερο στην Α' Αττικής! Τρεις νίκες έβγαλε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος σε Κομνηνό και Λάκατα συν το διπλό, ενώ ο Μπαλάφας κέρδισε τον Αϊβαλιώτη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι. Κι αυτό γιατί αν το παιχνίδι πήγαινε στο 3-3, τότε ο Εσπερος θα είχε τεράστιο προβάδισμα, μιας και λίγο πριν την προέλευσή του στην αίθουσα του Εσπέρου ο Κανιάκας, που είχε δηλωθεί τρίτος παίκτης, έπεσε θύμα ληστείας, του έκλεψαν τα ρούχα και την ρακέτα. Με αποτέλεσμα να παίξει με την ρακέτα του Αλεξανδρόπουλου και να γνωρίσει την ήττα από τον Αϊβαλιώτη με 3-1. Την άλλη νίκη για τον Εσπερο την έβγαλε ο Λάκατας στον Μπαλάφα.

Ζωγράφου - Φιλονίκης 2-4

Εύκολα ή δύσκολα είχαμε πει ότι θα κέρδιζε η ομάδα της Γλυφάδας και τελικά διάλεξε τον... δύσκολο τρόπο! Το Ζωγράφου ήταν... αξιόμαχο και ο Μωραΐτης κέρδισε τον τραυματία Μαριόλη πετυχαίνοντας τη νίκη της καριέρας του! Από εκεί και πέρα δεν αντιμετώπιζαν κάποιο άλλο πρόβλημα και ο Φιλονίκης κέρδισε δίκαια!

Παναθηναϊκός - Καρέας 4-3
Οι Σενσεβέν, Βασιλείου, Σιώκος

Από του... χάρου τα δόντια και με την ψυχή στο στόμα κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Καρέα με 4-3!
O Βασιλείου ήταν για μία ακόμη φορά ο... ηγέτης της ομάδας και με τρεις νίκες άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη. Αρχικά κέρδισε τον Ράμμο με 3-0 κι εν συνεχεία τον Βλαχάκη με 3-2, ενώ με παρτενέρ τον Σιώκο πήραν και το διπλό με 3-1. Την τέταρτη νίκη έδωσε ο Σενσεβέν, ο οποίος επιβλήθηκε του Παπαβασιλείου με 3-1! Δύο ήττες έκανε ο... ντεφορμέ Σιώκος, από Παπαβασιλείου και Ράμμο, ενώ ο Βλαχάκης κέρδισε τον Σενσεβέν με 3-1.

Κάντζα - Αετοί Πόλης 1-4

Σε ένα παιχνίδι, όπου ο Βλοτινός το τράβηξε πάλι στις πλάτες του, οι Αετοί πόλης συνέχισαν αήττητοι το πρωτάθλημα. Ο Βλο πέτυχε τρεις νίκες (σ.σ. στο διπλό, μιας και τα πάντα είχαν κριθεί η Κάντζα έβαλε τον τέταρτο της παίκτη Σταμέλλο), ενώ η άλλη νίκη ήρθε από τον Χυλομάτη, ο οποίος κέρδισε τον Γαβριήλ με 3-2. Ο "δοντάκιας" της Κάντζας προηγήθηκε με 2-1 σετ. Στο τέταρτο αν και βρέθηκε με 10-5 πίσω, έφτασε να έχει τρια ματς μπολ, αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκε και γνώρισε τελικά την ήττα! Ο Μαδέσης κέρδισε τον Λέγγερη 3-0, ενώ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό πινγκ πονγκ, με πάρα πολύ ωραίους πόντους ο Βλοτινός κέρδισε 3-0 τον Μαδέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου