Εφτασε η ώρα για τα... βαριά όπλα!!!



Μία είναι η ερώτηση: Τα είδαμε όλα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Γεμίσαν οι... καρδιές μας από την τεράστια επιτυχία στο ομαδικό; Οι μπαταρίες των Κρεάνγκα και Γκιώνη άδειασαν ή μας περιμένουν τα καλύτερα;

Οπως και να έχει οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές μπαίνουν στη μάχη του ατομικού. Στο ομαδικό έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν ψηλά, πολύ ψηλά! Αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν πολλά από τους διεθνείς μας, μετά τις εμφανίσεις από το ομαδικό.

Αλλά αυτή, κατά τη γνώμη μας, είναι η παγίδα. Αλλη διοργάνωση είναι αυτή και πρέπει και οι δύο αθλητές να μπουν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι κι έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα!

Ο Γκιώνης αντιμετωπίζει στις 16:30 (ώρα Ελλάδας) τον Γάλλο Σαλιφού κι αν κερδίσει τον νικητή της αναμέτρησης Μπουργκίς - Γκάρντος.

Από την άλλη ο Καλίν θα αντιμετωπίσει στις 16:45 (ώρα Ελλάδας) τον Αυστριακό Χάμπεσον κι αν περάσει τον νικητή της αναμέτρησης Νταβός - Ματενέ! To παιχνίδι του Κρεάνγκα θα το δείξει ζωντανά το laola.

Παιχνίδια διόλου εύκολα, αλλά στα μέτρα των διεθνών μας. Επομένως με πίστη, αυτοσυγκέντρωση και ψυχική δύναμη όλα μπορούν να συμβούν!!!

Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνετε σήμερα, αλλά όπως και να έχει αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες τα ζούμε χάρη σε σας και τους Παπαγεωργίου και Βατσακλή.

Επομένως, ό,τι κι αν γίνει σήμερα είστε, για μας, πετυχημένοι στην συγκεκριμένη διοργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου