Σασπένς, ματσάρες, αλλά χωρίς εκπλήξεις στην Β' Εθνική



Το... μενού της 3ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής ανδρών Αττικής είχε, πολλές... ματσάρες μεγάλες εκπλήξεις, σασπένς, αλλά δεν έγινε καμία ομαδική έκπληξη κι όλα κύλησαν ομαλά, έτσι όπως τα είχαμε προβλέψει.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Κάντζα - Αγία Βαρβάρα 4-3

O Γαβριήλ

Από του χάρου τα δόντια για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Έσπερο, γλύτωσε η Κάντζα. Η ομάδα του Ηρακλείου αν και βρέθηκε με 3-1 πίσω, τελικά κέρδισε με 4-3! Ο Αλεξανδρόπουλος κέρδισε 3-0 τον Γαβριήλ κι έκανε το 0-1, Ο Μαδέσης επιβλήθηκε 3-1 του Κανιάκα ισοφαρίζοντας και ο Φλασκής επιβλήθηκε με 3-1 του Ζαΐρη. Στο διπλό κέρδισε η Αγία Βαρβάρα 3-2 κι έκαναν το 3-1, αλλά δεν τους βγήκε η τέταρτη νίκη. Ο Μαδέσης κέρδισε Αλεξανδρόπουλο με 3-1, ο Γαβριήλ τον Φλασκή με 3-0 και ο Ζαΐρης τον Κανιάκα με το ίδιο σκορ!

Φιλονίκης - Μαγκουφάνα 1-4

Η ομάδα της Αθηνάς κέρδισε 4-1 με την ήττα να έρχεται, γι ακόμη ένα παιχνίδι από τον Ταντσούρα, δείχνοντας ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Ο Ταντσούρα έχασε 3-1 από τον Μάρτο, αλλά αυτή ήταν η μοναδική νίκη για την ομάδα της Γλυφάδας. Στη συνέχεια ο Δέσης έχασε 3-0 από τον Χολή κι ο Πετρόχειλος κέρδισε τον Λιλή με 3-2. Μάλιστα στο κόντρα σετ, ο Λιλής κέρδισε 7-3! Το διπλό το πήρε η ομάδα της Πεύκης με 3-2. Μάλιστα κι αυτό το παιχνίδι ήταν με ανατροπή. Από 2-0 και 7-3 πίσω! Ενώ στο τελευταίο ματς ο Χολής κέρδισε τον Μάρτο με 3-1.


AEK - Καρέας 4-2

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Καρέα, αν και η ομάδα του Γεβόν το πάλεψε.Οι δύο νίκες για τον Καρέα ήρθαν στο διπλό, ενώ ο Παπαβασιλείου έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Ανδριόπουλο. Η νίκες της ΑΕΚ βγήκαν: Ανδριόπουλος στον Βλαχάκη, Φωτόπουλος στον Παπαβασιλείου, Τσόπελας στον Αθανασόπουλος και στον Βλαχάκη.

Εσπερος - Παναθηναϊκός 1-4

Ο Λάκατας

Ο Παναθηναϊκός ήρθε για ένα εύκολο... σαββατόβραδο στην Καλλιθέα, αλλά του έφυγε η... ψυχή μέχρι να κερδίσει. Οι παίκτες του Εσπέρου ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και δεν ήθελε πολύ για να προηγηθούν με 3-1!!
Αρχικά ο Λάκατας έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε 3-0 τον Σιώκο! Στη συνέχεια ο Βασιλείου κέρδισε τον Σιφωνιό με 3-0. Η αναμέτρηση του Αϊβαλιώτη με τον Σενσεβέν ήταν άκρως... εντυπωσιακή και ο παίκτης του Παναθηναϊκού κέρδισε για τρίτη φορά φέτος παιχνίδι με 3-2 και 11-9 το κόντρα!
Στο διπλό οι Λάκατας και Αϊβαλιώτης έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα. Προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν και ματς μπολ, αλλά η εμπειρία μέτρησε κι έχασαν 3-2. Στο... τελευταίο παιχνίδι ο Λάκατας κοίταξε στα μάτια τον Βασιλείου, αλλά η ποιότητα του τελευταίου μίλησε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.  Kέρδισε με 3-1 κι έδωσε τη νίκη στους "πράσινους" με 4-1!

Αετοί πόλης - Ζωγράφου 4-0

Χωρίς κανένα πρόβλημα οι Αετοί κέρδισαν με 4-0 το Ζωγράφου και παρέμειναν στην κορυφή. Ο Βλοτινός κέρδισε τον Γιαννακούρη, ο Χριστίδης τον Αναγνώστου και ο Λέγγερης τον Μάγκο. Το διπλό με Βλοτινό και Χυλομάτη ήταν... αχτύπητο κι ήρθε το 4-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου