Ποιος Φλορέ; Ο Φραγκούλης!!!



Πλούσια αγωνιστική πινγκπονιστική δράση είχε χθες η Γαλλία με τα βλέμματα όλων να πέφτουν πάνω στον Φραγκούλη! Ο Γιώργαρος έκανε πλάκα στον... Φλορέ και τον κέρδισε με 3-1, πετυχαίνοντας σπουδαία - μοναδική νίκη κόντρα στον Γάλλο διεθνή!

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε το μέγεθος της, μεγαλύτερης μέχρι στιγμής νίκης του Φραγκούλη, είναι πως ο Τριστάν Φλορέ είχε πάρει πέρυσι τον πανγαλλικό πρωτάθλημα στο ατομικό, ενώ πριν δύο χρόνια είχε αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των Νέων!

Μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Φραγκούλη, που κάνει αισθητή την παρουσία του στην Γαλλία και δείχνει πως η σκληρή δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια αποδίδει!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ίσως θα πρέπει να αναθεωρηθεί και η βαριά τιμωρία που έχει δεχτεί ο νεαρός διεθνής. Να θυμίσουμε ότι έχει τιμωρηθεί για 2 χρόνια επειδή αγωνίστηκε στην Σουηδία, χωρίς να ενημερώσει την ομοσπονδία.

Σίγουρα η κίνησή του ήταν 100% λανθασμένη και δίκαια τιμωρήθηκε μιας και παρενέβη τους κανονισμούς, όμως τα δύο χρόνια είναι μεγάλη κι άδικη τιμωρία και θα μπορούσε να μειωθεί με... αναστολή! Ακόμη και οι φυλακισμένοι αν δείξουν καλή διαγωγή μειώνεται η ποινή τους, πόσο μάλλον για ένα παιδί 21 ετών που δείχνει ότι είναι στα... ντουζένια του και μπορεί να βοηθήσει την εθνική ομάδα!!!

Και το μόνο του λάθος ήταν ότι πάνω στην μεγάλη του... όρεξή για να παίξει πινγκ πονγκ ξέχασε να δηλώσει ότι θα αγωνιστεί στην Σουηδία. Είναι λάθος σίγουρα, αλλά όχι έγκλημα! Κι ό,τι και να λέμε το ελληνικό πινγκ πονγκ, η εθνική μας ομάδα έχει ανάγκη τους καλούς παίκτες και αυτοί έχουν ανάγκη την εθνική μας ομάδα.

Μπροστά στο γενικότερο καλό μήπως θα έπρεπε να καθίσουν και οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου