Με κομμένη την ανάσα περιμένουμε το top 16!!!

O Ντάνιελ Τσιόκα

Το αγωνιστικό... μενού επιστρέφει και μάλιστα δυνατά! Το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο ΣΕΦ θα γίνει... πανδαισία θεάματος, μιας και οι 16 πρώτοι αθλητές του ράνκινγκ λιστ θα κονταροχτυπηθούν με θέα το... κύπελλο και φυσικά να προσφέρουν θέαμα στους θεατές!

Παικταράδες όπως ο... Βλοτινός, ο Τσιόκα, επιστρέφουν δριμύτεροι και με συνδυασμό τους Παπαγεωργίου, Λαγογιάννη, Μάκρα, μας προσφέρουν αμέτρητες συγκινήσεις!!! Ποιος μπορεί να παραβλέψει όμως τους αδελφούς Κωσταντινόπουλους που είναι άκρως θεαματικοί κι επικίνδυνοι, ενώ αν σνομπάρεις και υποτιμήσει κάποιος τους... Χανιώτες (Μαλινάκη, Μουτσάκη), μάλλον τα πράγματα θα είναι επικίνδυνα για γκέλα!
Ο Κώστας Λαγογιάννης

Την 16αδα συμπληρώνουν παίκτες όπως ο Γεωργαντάς, Κιούφης, Παπαδάκης και Νταλιάνης, ο πάντα σταθερός Κανάσης και οι μικροί Αγγελάκης, Αντωνιάδης.

Για μία ακόμη φορά θα λείψουν τα μεγάλα μας αστέρια οι Γκιώνης και Κρεάνγκα, ενώ δεν δήλωσαν συμμετοχή ούτε οι Παπαδημητρίου, Ρηνιώτης.

Οπως κι αν έχει τα παιχνίδια αναμένεται να είναι εντυπωσιακά και φυσικά αναμένεται να μαζευτεί αρκετός κόσμος στο ΣΕΦ για να τους δει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου