Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!! Τέτοια... καρύδια θα τα ζήλευε κι ο Γκουσγκούνης!!!!





Ηδονή!!! Αυτή η Εθνική είναι... μαγεία! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμα των παικτών του Βατσακλή που κατάφεραν κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην αρνητική για εμάς τροπή του αγώνα να πάρουν την πρόκριση στον τελικό! Οι παίκτες μας έδειξαν ότι διαθέτουν βαριά... καρύδια και ότι η ήττα δεν είναι στο λεξιλόγιό τους! Τι κι αν βρέθηκαν με 2-0 πίσω... τι κι αν ο Γκιώνης γκέλαρε από τον Πλατόνοφ, τι κι αν μετά ο Σαμσόνοφ έπαιζε με τον Γκιώνη για να καθαρίσουν το ματς και να πάρουν οι Λευκορώσοι την πρόκριση; Ε και; ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!! Φυσικά και όχι!

Οι Έλληνες κομάντος με πρωτεργάτη τον Παπαγεωργίου ξεκίνησαν την αντεπίθεση. Ο δε Γκιώνης; Ο άνθρωπος είναι... αρρώστια! Μας έκανε να βραχνιάσουμε! Τι νική; Τι παιχνίδι έκανε η... μουράκλα; Κέρδισε το Ν. 3 της Ευρώπης και έδωσε την... πρόκριση στην Εθνική!

Και γιατί το λέμε αυτό; Μα πως ήταν δυνατόν να χάσει μετά ο Κρεάνγκα!! Καθάρισε 3-1 τον Πλατόνοφ και Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

Αντίπαλος η... Γερμανία!!! Ε και; Μήπως κάτι ήξερε ο Τίμο Μπολ και δήλωσε... τραυματίας; ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!

Ολη η αποστολή μετά το τέλος του αγώνα έγινε ένα κουβάρι και με το... συρτάκι να παίζει από τα μεγάφωνα και την ελληνικη σημαία στα χέρια του Βατσακλή πανηγύρισαν την ιστορική πρόκριση!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε ολους για τις χαρές που μας δώσατε!!! Στον πρωτεργάτη Βατσακλή. Στον Γκιώνη που ισοπέδωσε τον Σαμσόνοφ, στον Καλίν που έπαιξε θεσπέσια κι έχασε τσάμπα από τον Σαμσόνοφ, τον Παπαγεωργίου που μετράει μόνο νίκες και στον Ρηνιώτη που συμπληρώνει την αποστολή!!!


Κρεάνγκα - Πλάτονοφ 3-1

Πραγματικά μετά την νικάρα του Γκιώνη και την μεγαλειώδη νίκη του από τον Σαμσόνοφ πίστευε κάποιος ότι θα κέρδιζε ο Πλάτονοφ; Ούτε ο ίδιος ο Λευκορώσος.
Ο Καλίν μπήκε με άγριες διαθέσεις. Ηθελε να δει την Εθνική στον τελικό και έπαιξε... φανταστικά. Το πρώτο σετ το πήρε με 11-6, το δεύτερο 11-5. Το τρίτο το έχασε 11-9 και στο τέταρτο επιβλήθηκε με 11-6 και πήραμε την πρόκριση στον τελικο!!!!


Γκιώνης - Σαμσόνοφ 3-2

Ο Γκιώνης μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στον Σαμσόνοφ και έπαιξε στα ίσα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στην Εθνική μας να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό! Ο Έλληνας αμυντικός παίζοντας πολύ σταθερά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση βρέθηκε να προηγείται με 10-8 και τελικά να παίρνει το σετ 12-10.
Στο δεύτερο σετ, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό ο Γκιώνης. Πίεζε πολύ τον Σαμσόνοφ με τις επιθέσεις στο ντράιβ και προηγήθηκε με 9-7. Ομως ο Λευκορώσος κατάφερε με 4 διαδοχικούς πόντους να κλέψει το σετ.
Αυτό επηρέασε αρνητικά τον Γκιώνη και ταυτόχρονα ανέβασε την ψυχολογία του αντιπάλου στα ύψη. Στο τρίτο σετ ο Σαμσόνοφ μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 5-0 και το κατέκτησε με 11-7.
Στο τέταρτο σετ, ο Γκιώνης βρήκε την αυτοσυγκέντρωση που χρειαζόταν και πήρε κεφάλι με 5-2 στο σκορ και το διατήρησε έως το τέλος που το πήρε με 11-8, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 2-2.
Στο κόντρα σετ, ο διεθνής μας μπήκε μόνο με ένα σκοπό: Να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κερδίσει τον Σαμσόνοφ. Το πίστευε, ήξερε ότι μπορεί και τα κατάφερε! Προηγήθηκε σε όλο το πέμπτο σετ. 8-4, 10-5 και τελικά έδωσε τη νίκη στην Εθνική.

Παπαγεωργίου - Τσετσετινίν 3-2

Ο Κώστας Παπαγεωργίου μείωσε για την Εθνική μας ομάδα σε 2-1 κόντρα στη Λευκορωσία  Ο αθλητής του Πέρα κέρδισε ακόμα ένα παιχνίδι με το αγαπημένο του 3-2 11-9. Τι κι αν προηγήθηκε 2-0 του αμυντικού Τσετσετινίν, είδε τον Λευκορώσο να ισοφαρίζει σε 2-2. Ομως ήταν ψύχραιμος στο κόντρα σετ και πήρε τη νίκη με 11-9. Ο "Πάπα" πέτυχε την τρίτη του νίκη στο τουρνουά και παραμένει αήττητος!


Κρεάνγκα - Σαμσόνοφ 2-3

Νωρίτερα ο Καλίν είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη κόντρα στο Ν. 3 του ευρωπαϊκού ράκινγκ λιστ, αλλά έχασε από τον Σαμσόνοφ 3-2. Ο διεθνής μας προηγήθηκε στο πρώτο σετ 10-8, αλλά το έχασε 12-10. Στο δεύτερο αν και βρέθηκε πίσω με 10-6 κατάφερε να το γυρίσει και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο τρίτο σετ παίζοντας εκπληκτικά και σε ένα παιχνίδι... διαφήμιση κατάφερε να το κερδίσει με οριακή διαφορά (11-9). Με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε στο τέταρτο δυνατά και προηγήθηκε με 7-2, όμως δεν κατάφερε να το κατακτήσει κι έχασε με 11-8. Η ψυχολογία, επομένως, είχε πάει με τον Σαμσόνοφ. Ο έμπειρος Λευκορώσος πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ και το διατήρησε κάνοντας το 2-0 για την χώρα του.


Γκιώνης - Πλάτονοφ 0-3

Εμφανώς... πιεσμένος και χωρίς να πιάσει καλό ρυθμό ο Γκιώνης δεν έπιασε ποτέ την απόδοση που θα μπορούσε για να κερδίσει τον Πλάτονοφ. Ο Ελληνας αμυντικός έχασε και τα 3 σετ με οριακή διαφορά 11-9 και ταυτόχρονα την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου