Θα μας τρελάνουν αυτοί οι Γάλλοι, αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω!



On fire είναι ο διαγωνισμός του greektabletennis!!! Να ξέρετε ότι όσοι δηλώνουν συμμετοχή κι αποτυγχάνουν προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε!!! Είμαστε καλοί άνθρωποι, είπαμε, οπότε θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές!

Βέβαια κάποιοι... θέλησαν με μία (σωστή) απάντηση να δηλώσουν δύο άτομα! Μπείτε ρε παιδιά στον κόπο και στείλτε ένα δεύτερο mail!!! Έτσι για τα τυπικά...

Τελικά αυτοί οι Γάλλοι θα μας τρελάνουν!!! Πήγε ο κ. Κώστας Μάκρας να δει τον γιο του στην Γαλλία κι όπως ήταν φυσικό τον... υποστήριζε κιόλας! Ετσι, ο Γάλλος αντίπαλος του Λευτέρη, σταμάτησε το παιχνίδι και ζήτησε από τον επιδιαιτητή να κάνει παρατηρήσεις στον κ. Μάκρα (που βρισκόταν στις κερκίδες) γιατί λέει είναι ξένος αθλητής, μιλάει ξένη γλώσσα και δεν γνώριζε αν του δίνει συμβουλές!! Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον; Ελα ρε μεγάλε στην Ελλάδα που μετά από κάθε χαμένο πόντο ακούς: "Ρε μεγάλε ήταν πάνω φάλτσο έλεος... ή στο ρεβέρ παίξε", έτσι για να δεις πινγκπονιστική κουλτούρα!!!


Ο γρίφος της ημέρας!!!

Δώστε βάση γιατί νομίζω ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει: Ποιος... γνωστός αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που ήθελε να μπει στην κλήρωση για τις μπλούζες μας ρώτησε αν η ερώτηση του διαγωνισμού ήταν ο... γρίφος του προηγούμενου κουτσομπολιού, για το ποιος αθλητής είναι καλός μάγειρας;!;!;! 
Υ.Γ. Μην αγχώνεσαι αν το βρεις, μπορεί να μην κερδίσεις μπλούζα, αλλά θα τον πείσουμε να σου κάνει το τραπέζι!!! 
Υ.Γ.2 Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Ελληνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου