Μεγάλο αφιέρωμα του greektabletennis στην Α2 ανδρών!!!



Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πιάσουν ρακέτες και οι παίκτες της Α2 Ανδρών. Μία κατηγορία που πάντα έχει δυσκολίες, πάντα μας επιφυλάσσει ωραία παιχνίδια και συγκινήσεις. Το greektabletennis σας παρουσιάζει όλες τις ομάδες. Τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας, τους παίκτες που θα κάνουν την έκπληξη φέτος, αλλά επειδή είμαστε όλοι μία οικογένεια θα αποφύγουμε να γράψουμε για τα... παλτά!!!! Παράλληλα θα κάνουμε και προγνωστικά για την κάθε ομάδα. Να θυμίσουμε ότι δύο ομάδες υποβιβάζονται στη Β' Εθνική, η πρωταθλήτρια παίρνει απευθείας την άνοδο για Α1, ενώ η δεύτερη και η τρίτη ομάδα παίζουν μπαράζ ανόδου.

Απολαύστε το αφιέρωμα για την Α2!!!



AO ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ
O Σταματούρος

Η ομάδα του Ταύρου θα στηριχθεί στον Παϊτάρογλου, Σταματούρο, Αντωνιάδη, Κορδούτη και Πετρόπουλο. Θεωρητικά είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες και θα έχουν σαν στόχο την παραμονή. Με δεδομένο, όμως, την αξία του Παϊτάρογλου και τις εμφανίσεις του Σταματούρου, ίσως να εξασφαλίσουν από πολύ νωρίς την παραμονή και χωρίς άγχος να κοιτάξουν πιο ψηλά.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 7-9

Παίκτης - κλειδί: Η αξία του Παϊτάρογλου είναι δεδομένη, επομένως ο παίκτης κλειδί για την ομάδα θα είναι ο Σταματούρος. Αν ο μικρός τραβήξει τότε δεν θα κινδυνέψει η ομάδα του Ταύρου. Διαφορετικά θα μπουν σε περιπέτειες.


ΓΑΣ Ελευσίς

O Π. Λιάσκος

Η ομάδα της Ελευσίνας αποτελεί ερωτηματικό. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα αγωνιστούν. Στο ρόστερ διαθέτει τους Σγουρόπουλου, Λιάσκο, Παΐζη, Μιχάλη Βακράκο και τον Κοντουράρου. Αν αγωνιστεί ο Σγουρόπουλος (σ.σ. Ντίνος) τότε η ομάδα θα εξασφαλίσει την παραμονή σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι δύσκολα, έως ακατόρθωτα. Πάντως οι πληροφορίες μας, που δεν είναι και... κρατικό μυστικό, λένε πως ο Ντίνος δεν θα παίξει το Σαββατοκύριακο!

Πρόβλεψη: Με Σγουρόπουλου θα τερματίσουν στις θέσεις 6-8, χωρίς 9-10

Παίκτης κλειδί: Ο Παναγιώτης Λιάσκος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Β' Εθνική που κέρδισε μεταξύ άλλων: Μιχαηλίδη και Μαδέση, επομένως περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα τα πάει στην Α2.


ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
Ο Σγουρομάλλης

Με τους Σγουρομάλλη, Τσεγγενέ, Μπιθέλη και Γιώτη (κυρίως τους πρώτους δύο) ο Ιφιτος είναι έτοιμος για πολλά πράγματα. Αλλά οι πληροφορίες μας λένε πως ο Σγουρομάλλης θα παίξει μόνο στα παιχνίδια που χρειάζεται για να σωθεί η ομάδα. Επομένως θα εξασφαλίσουν εύκολα την παραμονή. Πάντως για κάτι παραπάνω δύσκολα να πάνε γιατί υστερούν πολύ στον τρίτο παίκτη.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 5-7

Παίκτης Κλειδί: Το ταλέντο του Σγουρομάλλη είναι αδιαμφισβήτητο και θα είναι ο παίκτης βαρόμετρο. Σε όσα παιχνίδια παίξει δύσκολα να χάσει και μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας, μαζί με Κιούφη.


ΓΥΜΝΑΣΙΟ
O Σανίδας

Το Γυμνάσιο διαθέτει μία... δυνατή τριάδα. Β. Κανναβός, Μπρισκόλας, Φιλιππακόπουλος και Σανίδας. Σίγουρα με αυτή τη σύνθεση θα πάει στα μπαράζ. Πολύ δύσκολα να μπει στις θέσεις 1-2, αλλά είναι φαβορί για την τρίτη θέση

Πρόβλεψη Θα τερματίσει στις θέσεις 3-4

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Κανναβός έχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του κι ενδεχομένως στα περισσότερα παιχνίδια να βγάζει δύο νίκες! Επομένως ο παίκτης κλειδί θα είναι ο Μπρισκόλας για το αν η ομάδα πάει στα μπαράζ ή όχι

ΒΟΧΑ
Ο Σιαπκαράς!


Η νεανική ομάδα της Βόχας έχει πάντα σαν στόχο την παραμονή. Οι Σιαπκαράς, Σιάχος, Σωτηρίου με την προσθήκη του Γκεοργκίεφ στα παιχνίδια φωτιά, θα χαρίσει σίγουρα την παραμονή στην ομάδα

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 5-8

Παίκτης κλειδί: Ο Σιαπκαράς τραβάει τόσα χρόνια τα βλέμματα της ομάδας, αλλά ο Σιάχος δείχνει διψασμένος για διακρίσεις... Θα γίνει σκληρή μάχη μεταξύ των δύο φίλων για το ποιος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας!


ΠΚΔ Ταύρου
O Μακρής

Η ομάδα της Α2 με Κιούφη και Μακρή μέσα μπορεί να πετύχει τα πάντα. Από το να μείνει εκτός μπαράζ, μέχρι να τους κερδίσει όλους. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υστερούν σε τρίτο παίκτη, καθώς ο Τσεντεκίδης δεν είναι σε επίπεδο που θα βοηθήσει την ομάδα σε παιχνίδι... ανόδου.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 3-5

Παίκτης - κλειδί: Η ποιότητα του Κιούφη είναι τέτοια που μπορεί να βγάλει δύο νίκες σε όλες τις ομάδες. Επομένως ο παίκτης βαρόμετρο είναι ο Μακρής.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Με Παπαδημητρίου, Σφακιανάκη, Αμερικάνο σίγουρα είναι το φαβορί για άνοδο. Είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 1-2

Παίκτης κλειδί: Ο Παπαδημητρίου αν έχει... κέφια μπορεί να μην χάσει παιχνίδι. Απίστευτο χέρι, αλλά τα χρόνια περνάνε και δεν ξέρουμε και πόσο προπόνηση κάνει πλέον!

ΠΡΟΟΔΟΣ

O Aγγελάκης

Είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο και την  κατάκτηση του πρωταθλήματος. με Αγγελάκη, Αντωνιάδη και τρίτο τον... Κούνουπα δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα γιατί έχουν γεμάτη τριάδα.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 1-2

Παίκτης - κλειδί: Μία ισορροπημένη τριάδα, μία γεμάτη τριάδα. Ο Αγγελάκης με τον Αντωνιάδη φαντάζουν πιο έτοιμοι αυτή τη στιγμή να αναλάβουν το ρόλο του ηγέτη, αλλά όταν μία ομάδα έχει τρίτο τον Κούνουπα, καταλαβαίνετε πόσο δυνατή είναι!

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

O Νικόπουλος

Πέρυσι ο Ποσειδώνας εξασφάλισε την παραμονή στις τελευταίες αγωνιστικές και φέτος θα παλέψει για τον ίδιο στόχο. Ο μόνος σταθερός σ' αυτή την ομάδα είναι ο Ράπτης που φέτος θα παίξει με τους Νικόπουλο (μετά από πολλά χρόνια έφυγε από τον Παναθηναϊκό) Ξουρίδα και Κοντόπουλο.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 8-10

Παίκτης - Κλειδί Σίγουρα ο Ράπτης είναι ο παίκτης βαρόμετρο και έχει σαν στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στην παραμονή!

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Οι Μιχαηλίδης- Βρεττάκος

Με τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Π. Αλεξανδρόπουλο ο Άρης Νικαίας έχει σαν αποκλειστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μιχαηλίδης διαβάζει λόγω τρίτης λυκείου και σταμάτησε από την Εθνική, τότε δεν έχουν ψηλότερους στόχους.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει μεταξύ 6-8 θέσης

Παίκτης - Κλειδί: Ο Μιχαηλίδης. Αν δεν βγάζει δύο στις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τότε ο Αρης θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Από τους... ρούκι σίγουρα να προσέξετε τους: Λιάσκο και Σταματούρο. Είναι διψασμένοι για νίκες και έχουν ήδη δείξει την αξία τους. Από εκεί και πέρα θα... πλήρωνα για να δω αναμέτρηση του Κιούφη με τον Σγουρομάλλη! Οι Αγγελάκης και Αντωνιάδης σταθερές αξίες στο χρηματιστήριο του πινγκ πονγκ, ενώ κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνει και το κάτι παραπάνω ο Σιαπκαράς!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου