Β' Εθνική Αττικής Γυναικων!

Το... μοναδικό, μέχρι στιγμής παιχνίδι, που έχει φτάσει στα αυτιά μας για την Β' Εθνική γυναικών είναι το εξής και σας το παρουσιάζουμε:

Αρης 06 - Πεύκη 4-0


Η Φίσερ!


Δεν δυσκολεύτηκε ο Αρης να κερδίσει με 4-0 την Πεύκη και να συνεχίσει την πορεία της για τον τίτλο και φυσικά την άνοδο στην Α2! τα κορίτσια του Κωσταντίνου Κωστόπουλου έκαναν επίδειξη δύναμης και κέρδισαν με απώλεια μόλις ενός σετ. Η Ισαμπάλογλου κέρδισε 3-0 την Δεβελέκου, Η Τέρπου με το ίδιο σκορ την γαζεπίδου, ενώ η Φίσερ δεν δυσκολεύτηκε και πέρασε αναίμακτα από την ντε Ρόσο (3-0). Στο διπλό Η Φίσερ με την Ισαμπάλογλου κέρδισαν 3-1 τις Ντελ Ρόσο και Δεβελέκου.





Παναθηναϊκός - Καρέα 1-4

Η νεανική ομάδα του Καρέα!

Πολύ δύσκολη νίκη για τα κορίτσια του Καρέα που επιβλήθηκαν με 4-1 εκτός έδρας! Η Αθανασοπούλου κέρδισε 3-2 την Μαρούσκου, ενώ η Πετράκη με το ίδιο σκορ κέρδισε την Μιχελάρου κι έκανε το 2-0 για τον Καρέα.Στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι, η Αποστολογιάννη κέρδισε 3-0 την Καραμανίδου. Στο διπλό η Μαρούσκου και Μιχελάρου επιβλήθηκαν με 3-1 των Αθανασοπούλου - Πετράκη, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε η Πετράκη που κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2 την Μαρούσκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου