Ο Λ. Μάκρας σχολιάζει στο greektabletennis τον τελικό



Λιγότερο από μία ώρα έμεινε μέχρι ο... διαιτητής να "σφυρίξει" την έναρξη του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα με τους Γκιώνη, Κρεάνγκα, Παπαγεωργίου και Ρηνιώτη υπό τις οδηγίες του Βατσακλή θα προσπαθήσουν να υπογράψουν... μνημόνιο στους Γερμανούς και να σηκώσουν την κούπα!

Οι διεθνείς μας είναι απόλυτα επιτυχημένοι και ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι ένα... όνειρο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Ευκαιρία ζωής το λένε κάποιοι, κόντρα στη Γερμανία αλλά να μην περιμένουμε και πολλά. Να κοιτάξουμε, όπως είπε και ο Γκιώνης στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας, παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και να ευχαριστηθούν τα παιδιά κι να μας κάτσει τότε θα πανηγυρίσουμε δεόντως.

Ο Λευτέρης Μάκρας μιλώντας στο greektabletennis για το σημερινό τελικό δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι κι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τελικό. Η Γερμανία σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά τα παιδιά έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλωστε το γεγονός ότι η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί, μπορεί να τους δημιουργήσει κι άγχος κι αν μπούμε δυνατά στην αρχή όλα μπορούν να συμβούν".

Πιο πιστεύεις ότι θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης;

"Είναι σημαντικό ότι οι Γερμανοί αγωνίζονται χωρίς τον Μπολ. Αν καταφέρει ο Κρεάνγκα η ο Γκιώνης να κερδίσουν τον Οφτσάροφ στο πρώτο του παιχνίδι, τότε το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Το άγχος θα αυξηθεί για τους Γερμανούς και ο Φρατζίσκα θα μπει πολύ... πιεσμένος με τον Παπαγεωργίου και όλα μπορούν να συμβούν".

Θα πόνταρες τα λεφτά σου για κατάκτηση του τροπαίου από την Εθνική μας;

"Ειμαι προληπτικός και δεν θα έπαιζα στοίχημα το παιχνίδι της Εθνικής. Αλλωστε όλοι νομίζω οι Ελληνες μέσα τους θα έπαιζαν νίκη της Εθνικής, είτε γιατί το πιστεύουν, είτε γιατί το... ονειρεύονται!"

Τέλος, όταν ξεκίνησε η διοργάνωση, πίστευες ότι θα φτάναμε στον τελικό και τι σου έχει κάνει εντύπωση από την πορεία των διεθνών;

"Δεν μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η νίκη επί της Λευκορωσίας, όσο η νίκη επί της Πορτογαλίας. Κι αυτό γιατί οι Πορτογάλοι διαθέτουν τρεις παίκτες μέσα στους πρώτους 70 του ράκινγκ λιστ. Βέβαια και ο τρόπος που κερδίσαμε την Λευκορωσία ήταν εντυπωσιακός γιατί βρεθήκαμε πίσω με 2-0 "


Υ.Γ. Στη φωτό ο Λευτέρης Μάκρας με τον διεθνή αθλητή της Γαλλιάς Αντριέν Ματενέ στους Μεσογειακούς αγώνες της Τουρκίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου