Βιάζονται στην... ομοσπονδία!!!



H Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποφάσισε να τιμήσει τους δευτεραθλητές Ευρώπης για το μεγάλο-μοναδικό-ανεπανάληπτο επίτευγμά τους στην Αυστρία! Την προσεχή Πέμπτη στις 19:00 στο ΣΕΦ θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε συγχαρητήρια, να τους επιβραβεύσουμε όχι μόνο για τον... άθλο τους, αλλά και γιατί σε αυτές τις δύσκολες μέρες μας έκαναν για λίγο να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και μας έκαναν να νιώσουμε υπερήφανοι και ευτυχισμένοι!

Αλλά, νομίζω ότι στην ομοσπονδία βιάζονται λίγο! Η διοργάνωση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα... ελληνικά "τανκς" είναι έτοιμα για νέες επιτυχίες! Επομένως μήπως βιάστηκαν λίγο στην ομοσπονδία να εκδώσουν την ανακοίνωση;  Μήπως Κρεάνγκα, Γκιώνης και στο διπλό Γκιώνης - Παπαγεωργίου μας επιφυλάσσουν και κάτι ακόμα;

Θα δείξει! Πάντως, φαντάζομαι ότι και στην ομοσπονδία επιθυμούν να βιάστηκαν και να χρειαστεί να βγάλουν νέο δελτίο Τύπου και να λέει: Την προσεχή Πέμπτη θα τιμήσουμε τους δευτεραθλητές Ευρώπης στο ομαδικό και τον ή τους για το μετάλλιο σε ατομικό ή διπλό!!!

Αντε να μας τρελάνετε όλους! Τα καλύτερα, ελπίζουμε, ότι δεν έχουν έρθει ακόμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου