Οικογενειακή κόντρα για τα μάτια του... greektabletennis!!!


Ενα αθώο ρεπορτάζ του greektabletennis, με σκοπό να εξυμνήσουμε τις αρετές της Φρόσως Τσαχάκη, είχε σαν αποτέλεσμα να προκύψει... οικογενειακή διαμάχη!!! Ο αδερφός της Μιχάλης με το που είδε το ρεπορτάζ για το ποιος είναι ο πιο... αγαπημένος προπονητής του Αρη Βούλας, θίχτηκε και το εξέφρασε δημόσια!!!

Η Φρ. Τσαχάκη!!
Ο Μ. Τσαχάκης!!
Μετά από 3 εβδομάδες που επισκεφτήκαμε τον φιλόξενο χώρο της Βούλας για να κάνουμε προπόνηση, αντί να μας χαιρετήσει ο φίλος Μιχάλης μας έκραξε και χαρακτήρισε ότι αυτός είναι ο πολυαγαπημένος προπονητής της ομάδας! Σαν να μην έφτανε αυτό... κυνηγούσε τα παιδιά όλο το απόγευμα για να τα πάρει αγκαλιά και να τον φιλήσουν. Για να μας αποδείξει ποιος είναι ο πιο... καλός!!!

Αγαπητέ φίλε Μιχάλη κι εσύ είσαι... αξιαγάπητος, αλλά συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Φρόσω είναι η πολυαγαπημένη! Αλλά επειδή μπορεί να μην είμαστε αντικειμενικοί παραθέτουμε από μία φωτογραφία σας κι ας ψηφίσουν οι... αναγνώστες μας για το ποιος είναι πιο... αγαπητός! (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) Εμείς σας αγαπάμε και τους δύο!!!

Υ.Γ. Επειδή ο Κωσταντίνος Κωστόπουλος γελούσε χαιρέκακα με την "κόντρα" που ξέσπασε κι απολάμβανε που δεν αναμείχτηκε στο ρεπορτάζ, επιφυλασσόμαστε για το μέλλον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου