Το τρίτο ημίχρονο της Β' Εθνικής!!

Αφού γράψαμε για το τρίτο ημίχρονο της Α2, δεν θα μπορούσαμε να μην γράψουμε και τα δικά μας τα... "λημέρια" Την Β' Εθνική! Αντε λοιπόν να γράψουμε όσα δεν είδατε και δεν ακούσατε! Κάποια από αυτά θα τα ξαναγράψουμε γιατί πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία!


Αντε και καλή αρχή!


  • Ντροπή στα... ζώα που έκλεψαν από το μηχανάκι του Κανιάκα την τσάντα με τα ρούχα και την ρακέτα! Μόλις είδαν τι έχει, ελπίζουμε να βάλουν την ρακέτα εκεί που ξέρουν ή ακόμα καλύτερα να τους κλέψουν μια φορά πράγματα να δουν πόσο ωραίο είναι! Ευτυχώς το παιδί δεν είχε κάρτες και ταυτότητες μέσα. Μόνο έναν λογαριασμό. Τουλάχιστον να πάνε να τον πληρώσουν!!!

  • Μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Καρέα, οι "πράσινοι" θα πάνε για ψυχοθεραπεία! Δεν είναι δυνατόν όλα τα παιχνίδια να τα παίρνουν στα αίματα! Το ίδιο έλεγαν και οι ίδιοι και μάλλον θα αρχίσουν τις... εντατικές προπονήσεις για τα δύσκολα ματς που έρχονται!!

  • Κάποιος πρέπει να έχει κάνει μάγια στην... Μαγκουφάνα δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Πέρυσι πήραν τον... αδύνατο Στυλιανέση (που είχε χάσει 70 κιλά!!!!) και λόγω απροπονησιάς δεν τράβηξε και την ομάδα την... έτρεξε ο Πετρόχειλος! Φέτος πήραν τον Ταντσούρα και τις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει μόνο ήττες! Αν δεν είναι μούντζα αυτό τι είναι;

  • Μία σημείωση για όλες τις ομάδες που παίζουν αντίπαλες με τον... Καρέα! Αν ο αγώνας είναι ώρα κοινής ησυχίας κάντε ηχομόνωση! Με πήραν που λέτε από την δουλειά μου (σ.σ. δίπλα από την Λεωφόρο είναι) και μου είπαν αν παίζει ο Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο γιατί ακούγανε φωνές! Τους εξήγησα ότι έπαιζε ο... Βλαχάκης πινγκ πονγκ κι έδειξαν κατανόηση! Τόσο φωνή και τόσο πάθος που το βρίσκει ο... μικρούλης; Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μας αρέσουν οι παίκτες... τσαμπουκάδες (με την καλή έννοια)!

  • Με πυρετό αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο ο Λάκατας! Οχι ότι επηρέασε τα αποτελέσματα του, αλλά να μην γράψουμε κάτι και για τον εαυτό μας,! Ο,τι είμαστε μαχήμια κ.λ.π.;;;  (Υ.Γ. ο αυτόματος διορθωτής έβγαλε ασχήμια... Δεν ξέρω γιατί, αλλά το προσπερνάω!!!) 
Αυτά λοιπόν για αυτή την αγωνιστική!!!! Τα λέμε στην επόμενη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου