Ήττα(ν) σαν νίκη!!!




Η Εθνική μας ομάδα μας έκανε υπερήφανους! Κοίταξε στα μάτια την Γερμανία, διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη και... έπεσε με ψηλά το κεφάλι. Ο Ίβιτσα Όσιμ τα είχε πει για τα... καμώματα της μπάλας. Αυτή δεν μας ήθελε σήμερα. Τα "σόρρυ" που έκανε ο Οφτσάροφ στον Γκιώνη όταν το σκορ ήταν 1-1 δεν άφησε την... τυπάρα να πάρει κεφάλι στο σκορ και να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Γκιώνης ήταν μέσα στο ματς με τον Γερμανό Ν.1 στο ράκινγκ λιστ. Προηγήθηκε με 1-0 σετ και έχασε τα άλλα δύο με οριακή διαφορά 12-10. Μάλιστα στο δεύτερο προσπάθησε για την υπέρβαση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 και 10-8, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος.

Κρίμα για την Εθνική μας ομάδα. Εκανε την υπέρβαση. Ηταν η μόνη ομάδα που πήρε παιχνίδι από τους Γερμανούς, αλλά δεν έφτασε.

Η μοναδική νίκη ήταν του Γκιώνη επί του Μπάουμ με 3-2 από 2-0 πίσω. Με τα δύο τελευταία σετ να τελειώνουν 11-3! Ο Παπαγεωργίου το πάλεψε με τον Φραντζίσκα αλλά έχασε φυσιολογικά με 3-1, ενώ στο εναρκτήριο παιχνίδι ο Κρεάνγκα έχασε 3-0 από τον Οφτσάροφ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Δείξατε ότι πήγατε πανάξια στον τελικό, αλλά χάσαμε από μία ομάδα που ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν φάνηκε ότι ήταν πιο... καλή!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου