ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!! ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ



Ανατριχίλα έπιασε όλους τους Ελληνες που ασχολούνται με την επιτραπέζια αντισφαίριση, βλέποντας τους ΓΚΙΩΝΗ, ΚΡΕΑΝΓΚΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΗΝΙΩΤΗ και τον μαέστρο ΒΑΤΣΑΚΛΗ να πανηγυρίζουν αγκαλιά δίπλα από τον περίλυπο Φρέιτας την είσοδο στην τετράδα της Ευρώπης.
Ελλάς - Ελλάς φώναζαν δυνατά και το μόνο που έλειπε από το... σκηνικό ήταν ο Ρονάλντο να κλαίει, όπως το 2004!!!

Ο Παπαγεωργίου θύμισε... Χαριστέα καθάρισε με το... δοντάκι του τον Απολόνια και η μπάλα πήγε στον... Ζαγορακη του πινγκ πονγκ. Ο Γκιώνης με ψυχολογία στα ύψη ήξερε πως αν νικούσε απλά θα παίρναμε το μετάλλιο. Και εύλογα αναρωτιόμασταν: Πως να χάσει; Ψυχάρα, σταθερός, ακλόνητος αν και βρέθηκε με 1-0 πίσω στο σκορ. Είδε ότι η άμυνα δεν έβγαινε κόντρα στον Φρέιτας, άρχισε της σπινάρες και ο Πορτογάλος αρκέστηκε στο να μαζεύει τα... μπαλάκια από τα παραβάν!

Ο Γκιώνης κέρδισε 3-1 και μας έκανε όλους να φωνάξουμε δυνατά! Μα αυτή δεν ήταν νίκη ήταν... εθνική υπερηφάνεια για το άθλημα μας! Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Τι να αναλύσουμε ήταν όλοι υπέροχοι, ακόμη και ο Ρηνιώτης που δεν αγωνίστηκε, αλλά δεν σταμάτησε να φωνάζει από τον πάγκο.

Για μία ακόμη φορά ο Παπαγεωργίου ήταν ανυπέρβλητος και με τη νίκη του άνοιξε το δρόμο για τα ημιτελικά. Ετσι όπως παίζουν τα παιδιά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου