Μικρές καθημερινές απορίες Ν.3


Η... στήλη που αγαπήσατε επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ και είναι αφιερωμένη στον... Μιχαηλίδη!!!

Λοιπόν κάναμε ένα τεράστιο λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε. Ο κ. Αλεξανδρίδης κέρδισε 3-2 τον Φιλιππακόπουλο και δεν έχασε, όπως λανθασμένα γράψαμε στους αγώνες της Α2. Επίσης να αναφέρουμε ότι ήταν ο Βασίλης κι όχι ο αδερφός του ο Φάνης που αγωνίστηκε, για να μην μπερδευτούν κάποιοι! Πάντως μετά από τόσα χρόνια που είχε να πιάσει ρακέτα, μας εντυπωσίασε όλους!

O άνθρωπος της στήλης για σήμερα
Ηλίας Μιχαηλίδης!!

Εχουμε πει χίλιες φορές, είναι... διαφορετικό να ξέρεις να παίζεις πινγκ πονγκ, από το να βλέπεις!!! Το Σάββατο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Σιαπκαράς- Αλεξανδρόπουλος, ο Μιχαηλίδης φώναζε στο ΣΕΦ: "Βάζω στοίχημα 5 ευρώ ότι θα κερδίσει ο Παναγιωτάκης (σ.σ. Αλεξανδρόπουλος)"!!! Τι να κάναμε κι εμείς; Να μην του παίρναμε τα λεφτά; Σαν να κλέβαμε εκκλησία ήταν, αλλά δικό του πρόβλημα! Πάντως ήταν κύριος με κ κεφαλαίο, μιας και μας τα έδωσε! Από την τσέπη του... μπαμπά του φυσικά! Υπομονή κ. Στέλιο! Παιδί σας είναι, να τον αγαπάτε ότι κι αν κάνει!!!


Το greektabletennis θεωρεί απαράδεκτες τις ενέργειες κάποιων ανεγκέφαλων, που πλησίασαν την εκλεκτή της καρδιάς του Ηλία στο ΣΕΦ και την ρωτούσαν επίμονα: "Γιατί έχεις διαλέξει αυτόν;" Είναι καταδικαστέες και δεν αρμόζουν στο ήθος ενός αθλήματος όπως το πινγκ πονγκ. Αλλά ειλικρινά ρε κοπελιά, γιατί;;;!!!!

To περσινό "θύμα" του άγραφου
νόμου του πινγκ πονγκ!!! Ο Κούνουπας
Πάντως ο Ηλίας την πάτησε σαν πρωτάρης! Εφερε την κοπέλα του να τον δει για πρώτη φορά και φυσικά... έχασε! Που πας ρε Καραμήτρο! Είναι άγραφος νόμος ότι όταν φέρνεις την κοπέλα σου τις πρώτες φορές στο γήπεδο χάνεις! Γιατί νομίζεις ότι ο Κούνουπας πέρυσι δεν είχε σταυρώσει νίκη;!!!

Είπαμε πως όλοι γιορτάσαμε με το παραπάνω τις επιτυχίες της Εθνικής και του Γκιώνη! Πάντως στο τραπέζι των επιδιαιτητών υπήρχαν γλυκά την Κυριακή στο ΣΕΦ, για τα κατορθώματα της μουράκλας!!! Αυτή είναι αγάπη και τρέλα για το άθλημα!


Η ερώτηση της ημέρας

Ποιος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης γουστάρει τόσο πολύ τον Γκιώνη που για να του μοιάσει αγόρασε παρόμοιο ρολόι με αυτόν και το φοράει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ όταν παίζει;

3 σχόλια: