Τι χρειάζονται οι ομάδες της Β' Εθνικής Ανδρών!


Τέσσερις αγωνιστικές έχουν περάσει από την αυλαία του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και ήδη τα πράγματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μια σειρά! Τόσο για το ποιες ομάδες θα κυνηγήσουν τα μπαράζ, όσο και για το ποιες θα πέσουν! Με αφορμή το κενό των δύο βδομάδων σας παρουσιάζουμε την βαθμολογία και τ τι θα πρέπει να διορθώσει η κάθε ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

             Ομάδα                Βαθμούς      Παιχνίδια


  1. Αετοί πόλης               8               16-6
  2. Παναθηναϊκός            8               16-9
  3. ΑΕΚ                           7               15-8
  4. Μαγκουφάνα              6               11-5
  5. Αγία Βαρβάρα            6               11-11
  6. Φιλονίκης                   6               11-13
  7. Κάντζα                       6               11-14
  8. Ζωγράφου                  5               7-11
  9. Καρέας                       4              10-16
  10. Εσπερος                     4               9-16


Αετοί Πόλης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Μαγκουφάνα θα χτυπήσουν τα μπαράζ, όπως έλεγαν οι αρχικές προβλέψεις με την Αθηνά, όμως, να έχει χάσει ήδη δύο ντέρμπι και το ένα μάλιστα με 4-0 (σ.σ. ΑΕΚ).

Οσον αφορά τον... υποβιβασμό ο Εσπερος έχοντας χάσει δύο ντέρμπι από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους δύσκολα να κάνει την υπέρβαση, ενώ ο Καρέας που βρίσκεται στην τελευταία θέση δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή!

ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ
Ο Γ. Βλοτινός

Θετικά: Ο Βλοτινός έχει τραβήξει, όπως αναμενόταν και με το επίπεδο του βγάζει τρεις. Από εκεί και πέρα Χυλομάτης Λέγγερης Χριστίδης (όποιος χρησιμοποιηθεί) βγάζουν μία νίκη!

Αρνητικά: Μέχρι στιγμής οι Αετοί πάνε... τρένο και δεν έχουν δείξει κάποια αδυναμία

Τι περιμένουμε: Τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. να δούμε αν κι εκεί οι τριάδα πλην του Βλοτινού θα βγάλει άλλη νίκη κι αν παραμείνει... αήττητος στο διπλό ο Βλότι!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
O Δ. Βασιλείου

Θετικά: Το γεγονός ότι οι "πράσινοι" παραμένουν αήττητοι, μάλλον μπαίνει στα θετικά. Κυρίως με τις εμφανίσεις τους με Καρέα κι Εσπερο. 

Αρνητικά: Η παρουσία του Σιώκου. Ενας παίκτης με τόσο μεγάλη ιστορία στο άθλημα δεν έχει αποδώσει καθόλου καλά (με βάση το ταλέντο του) και φυσικά στο μέλλον ακόμη κι ο ίδιος περιμένει κάτι περισσότερο. 

Τι περιμένουμε: Να αλλάξει εικόνα στο μέλλον. Ο Παναθηναϊκός είχε χαρακτηριστεί ως η πιο πληρέστερη ομάδα και δεν το έχει αποδείξει μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον σκόπελο της ΑΕΚ.

ΑΕΚ
Οι Ανδριόπουλος και Τσόπελας

Θετικά: Η παρουσία του Τσόπελα σε κρίσιμα παιχνίδια και η αξία του Ανδριόπουλου έχουν φέρει την ΑΕΚ ψηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα το 4-0 επί της Μαγκουφάνας ήταν εμφατικό κι έχουν σίγουρα την Αθηνά σε περίπτωση ισοβαθμία. 

Αρνητικά: Αν είχαν κερδίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, (σ.σ. το έχασαν στον πόντο) θα ήταν στην κορυφή, αλλά έστω κι έτσι παραμένουν στην τριάδα.

Τι περιμένουμε: Να συνεχίσει τις... υψηλές πτήσεις και φυσικά το ντέρμπι με το Πέρα. Εκεί όπου με δεδομένες τις νίκες του Βλοτινού, θα καταφέρουν να κερδίσουν; 

Μαγκουφάνα

Θετικά: Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής μπορεί να φέρει προβληματισμό, αλλά σίγουρα παραμένουν εντός στόχων! Θετικά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν υπάρχουν, μιας κι έχασαν τα δύο ντέρμπι.

Αρνητικά: Η παρουσία του Ταντσούρα μέχρι στιγμής αποτελεί μεγάλη πληγή για την Μαγκουφάνα! Ο πρώην παίκτης της Αμφιθέας είναι θεωρητικά ένας από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας, ενώ μόνο την αξία του δεν έχει αποδείξει, καθώς δεν έχει κερδίσει ακόμα αντίπαλο! 

Τι περιμένουμε: Να ανέβει ο Ταντσούρα και να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό και να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι. Γιατί αν χάσουν και το τρίτο ντέρμπι, πολύ δύσκολα να πάνε μπαράζ!

Αγία Βαρβάρα
O N. Αλεξανδρόπουλος

Θετικά: Εχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια για την παραμονή (σ.σ. Εσπερο και Ζωγράφου), επομένως ελπίζει βάσιμα για παραμονή. 

Αρνητικά: Εχασε από την Κάντζα από 3-1 μπροστά! Αν είχε πάρει αυτό το παιχνίδι θα είχε εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία. Παρά την ήττα όμως είναι σε θέση... οδηγού!

Τι περιμένουμε: Να δούμε αν κερδίσει τον Καρέα που είναι το παιχνίδι κλειδί για την παραμονή!!!

Φιλονίκης
Ο Γ. Λιλής

Θετικά: Ευκολα ή δύσκολα κέρδισε τα παιχνίδια που έπρεπε (Καρέας και Ζωγραφου) και όπως όλα δείχνουν θα εξασφαλίσει άνετα την παραμονή!

Αρνητικά: Από την αρχή του πρωταθλήματος στόχος ήταν η παραμονή, επομένως παρά τις πολλές απουσίες μάλλον δεν έχει κάποιο αρνητικό!

Τι περιμένουμε: Να προπονηθούν Μάρτος και Μαριόλης (είναι και τραυματίας) και να δούμε αν μπορούν να χτυπήσουν κάποιον μεγάλο!

Κάντζα
Ο Κ. Μαδέσης

Θετικά: Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει μέχρι στιγμής η Κάντζα. Πήρε δύο οριακές νίκες με Εσπερο και Αγία Βαρβάρα και ταυτόχρονα μεγάλη βαθμολογική ανάσα, για την προσπάθεια που κάνει για παραμονή! 

Αρνητικά: Οσο έρχονται τα αποτελέσματα δεν υπάρχουν αρνητικά, αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική σε περίπτωση που γυρίσει η τύχη!

Τι περιμένουμε: Αν καταφέρει και κερδίσει Καρέα τότε θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή από τον πρώτο κιόλας γύρο!


Ζωγράφου
O Στ. Αναγνώστου

Θετικά: Η ανέλπιστη νίκη επί του Εσπέρου (σ.σ. χωρίς τον Γιαννακούρη), έδωσε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Πρέπει όμως να συνεχίσουν έτσι...

Αρνητικά: Εχασαν το παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα και μάλιστα με ένα σκορ που δύσκολα γυρίζει (4-1).

Τι περιμένουμε: Οντας μία από τις πιο αδύναμες ομάδες θα πρέπει να κερδίσει Καρέα για να έχει ελπίδες παραμονής!

Καρέας
Ο Ν. Βλαχάκης

Θετικά: Τα... μικρά του Καρέα με την προσθήκη του Παπαβασιλείου δείχνουν ότι έχουν καλή ομάδα. Το 4-3 με Παναθηναϊκό τα λέει όλα! Μπορεί οι βαθμοί να μην έχουν έρθει, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο!

Αρνητικά: Από τη στιγμή που δεν έχουν παίξει κανένα παιχνίδι... παραμονής δεν πρέπει να... στεναχωριούνται και πολύ για την τελευταία θέση. Πάντως έχουν χάσει δύο παιχνίδια 4-3...

Τι περιμένουμε: Να δείξουν το ίδιο πείσμα και με ομάδες όπως ο Εσπερος, η Αγία Βαρβάρα και το Ζωγράφου και να κερδίσουν την παραμονή στην κατηγορία!

Εσπερος
O Γ. Αϊβαλιώτης

Θετικά: Οταν έχεις χάσει δύο εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, μάλλον δεν υπάρχουν και θετικά! Τα παιδιά το... παλεύουν, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει αποτέλεσμα.

Αρνητικά: Σίγουρα το γεγονός ότι έχουν χάσει δύο παιχνίδια 4-3 (σ.σ. το ένα μάλιστα στον πόντο) και βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Τι περιμένουμε: Να γίνει ένα... θαύμα! Ο Εσπερος για να έχει ελπίδες παραμονής πρέπει να  κάνει υπέρβαση, ειδάλλως δύσκολα σώνεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου