Μικρές απορίες από τον... μεγάλο τελικό!!!



Απορίες του... τρελού!!!

Από την απονομή των μεταλλίων! Φωτό από Κατερίνα Τόλιου!

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ρητό, που χρησιμοποιούν όλοι οι αθλητές: "Είμαστε διψασμένοι για τη νίκη"!!! Στην Αυστρία, μάλλον το έχουν λίγο διαφορετικά: "Είμαστε... πεινασμένοι για τη νίκη". Πως αλλιώς να εξηγήσουμε ότι στις απονομές των μεταλλίων οι διοργανωτές έδωσαν... ψωμί στους αθλητές;!;!


Φαντάζομαι όλοι παρακολουθήσατε τον τελικό! Ολοι νιώσαμε υπερήφανοι από την υπερπροσπάθεια των διεθνών μας και ένα απλό... ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σ' αυτά που κατάφεραν. Αλλά εμένα (σ.σ. Νίκος Λάκατας) με έπιασε κατάθλιψη όταν έβλεπα το παιχνίδι του Φρατζίσκα με τον Παπαγεωργίου. Οχι γιατί ένα 20χρονο παιδί παίζει τόσο καλά, ούτε γιατί έχασε ο Παπαγεωργίου, που ήταν εντυπωσιακός σε όλο το τουρνουά. Αλλά απορώ... τόσο μαλλί που το βρήκε; Αδικος ο Θεός!!!

Πολλά κοντινά πλάνα έκανε ο σκηνοθέτης στην αρραβωνιαστικιά του Οβτσάροφ. Πολύ ωραία η ξανθιά καλλονή, η οποία είναι μεγάλη οπαδός του δικού μας Αρη Ζώνιου! Μάλιστα τον έκανε και add στο facebook με τον Γιαννιώτη αθλητή να την αποδέχεται!!! (ψυχάρα).
Υ.Γ. Και μία άσχετη ερώτηση για πολύ... λίγους και καλά διαβασμένους έχει βάλει ή όχι, γιατί μπερδεύτηκα;!!



Τέλος, βλέποντας την πορεία του Γκιώνη που κέρδισε Σαμσόνοφ, Μπάουμ και έβγαλε τη ψυχή του Οβτσάροφ, ο Πλατόνοφ δεν θα σκέφτεται: τι γατάκια είναι αυτά; Εγώ τον κέρδισα 3-0!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου