Μικρές καθημερινές απορίες Ν.5!!!!

Ρε παιδιά τι έγινε... σε λίγο το blog θα γίνει.... espresso με τόσα παρασκήνια! Το ξεκινήσαμε ως αστείο με τα... κουτσομπολιά και το έχετε λατρέψει γι αυτό και συνεχίζουμε να ανεβάζουμε!!!

"Ενα κουβά λεφτά χαλάσαμε" για να στείλουμε τον Βαγγέλη Χατζόγλου στη Βρέμη να παρακολουθήσει Budesliga 1 και να μας πει τις διαφορές με την Ελλάδα κι ο άνθρωπος ξεκίνησε το κείμενο λέγοντας οι μπύρες και τα λουκάνικα έπεφταν βροχή!!! Πάλι καλά που δεν μας σχολίασε και για καμιά κοπέλα που καθόταν δίπλα. (σ.σ. ρε Βαγγέλα, οι Γερμανίδες είναι καλές;;;)




Ολοι έχουμε τρελαθεί από την πορεία της Εθνικής, αλλά ο αδερφός του Τάσου Ρηνιώτη το παράκανε! Κερνούσε ποτά για την μεγαλειώδη πορεία της ομαδάρας μας! Στο Bel Air στη Σαλαμίνα, λοιπόν, όλοι γιόρτασαν με την ψυχή τους, άλλοι για την επιτυχία κι άλλοι γιατί έπιναν τσάμπα!



Για να μην το ξεχάσω, αυτοί οι Τούρκοι, μάλλον δεν πάνε πολύ καλά! Πήγε το καμάρι μας εκεί να τους ανοίξει τα μάτια, αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με το σπαθί στο χέρι προσπάθησε να διακριθεί, αλλά οι διοργανωτές είχαν εμπάθειες!  Βγήκε ο συμπατριώτης τους πρώτος κι αντί για ένα μετάλλιο του έδωσαν ό,τι περίσσευε; Δείτε την φωτο. Ελεος...


Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο! Ολοι κατά βάθος ξέρετε γιατί η Εθνική έκανε... παπάδες στην Αυστρία και κατέκτησε δύο μετάλλια! Ξέρετε ποιοι ήταν οι... γουρλήδες της υπόθεσης έτσι; Ναι... σωστά μαντέψατε! Εμείς ήμασταν! Ανοίξαμε το Blog λιγο πριν το ευρωπαϊκό και η Εθνική σήκωσε την μπάνκα στον αέρα κι ένα ευχαριστώ δεν έχουμε ακούσει!!!

Δυστυχώς τα... απογεύματα, προσωρινά δεν θα μπορούμε να ανεβάζουμε πολλές ειδήσεις. Βλέπετε εμπιστευτήκαμε λάθος άτομα! Η κυριούλα που... κλέβαμε το ίντερνετ δεν πλήρωσε τον λογαριασμό και της τον έκοψαν! Επομένως, ψάχνουμε να κλέψουμε από αλλού ίντερνετ. Για να ξέρετε, πόσο τραγική είναι η κατάσταση, από τη στιγμή που δεν ανέβαζα ειδήσεις στο blog, ήμουν αναγκασμένος να πλένω πιάτα!!! ΘΕΛΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΩΡΑ!!!

Ο γρίφος της ημέρας

Ποιος νεαρός αθλητής, πολύ νεαρός, έχει γεννηθεί στις 16 Φεβρουαρίου κι επειδή η ημέρα των ερωτευμένων είναι κοντά, έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με τον έρωτα, που κάθε βράδυ ανεβάζει στο facebook, τραγούδια και status για αγάπες; Κι όλα αυτά, ενώ δεν έχει πάει καν λύκειο!!!!

2 σχόλια:

  1. Η πολιτική που ακολουθούμε είναι να μην δημοσιοποιούμε ονόματα!!! Δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι ο Στράτος, αλλά αν είναι πας για μεγάλο πρόστιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή