Τα όσκαρ της Α1 Ανδρών!!!


Από σήμερα, έστω και με λίγη καθυστέρηση θα γράψουμε και θα αναλύσουμε τον MVP του πρώτου γύρου της Α1 ανδρών και φυσικά θα συνεχίσουμε στις πιο χαμηλές κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός, όπως όλοι ξέρουμε είναι καβάλα στο άλογο και θέλει ήττα με καλύτερο σκορ από 4-1 από το Πέρα για να στεφθεί πρωταθλητής. Τι έγινε μέχρι τώρα όμως; Ποιοι ξεχώρισαν και ποιους αδικήσαμε; Ποιοι θα πάρουν τα όσκαρ;




Είθισται ο MVP να βγαίνει από τους νικητές, αλλά τα πρόσωπα μέχρι στιγμής είναι πολλά που ξεχωρίζουν. Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν τους 4 φιναλίστ, για να έχουμε και κάποιον σαν... αλλαγή!!!

Οι... ΦΙΝΑΛΙΣΤ

Ενιο Μέντες

Ηρθε στην Ελλάδα έως το μεγάλο όνομα και στον Πειραιά πίστευαν ότι μπορούσε να κάνει την διαφορά. Εδειξε στο ντέρμπι με το Πέρα ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Εκανε 3 νίκες (σ.σ. μαζί με το διπλό) και έδωσε το μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του, για την κατάκτηση του τίτλου.

Κώστας Λαγογιάννης

 Το ΠΕΡΑ μπορεί να βλέπει το πρωτάθλημα να απομακρύνεται, αλλά ο Λαγογιάννης παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, καθώς όλα τα ντέρμπι που έχει παίξει εύκολα ή δύσκολα τα έχει κερδίσει. Αλλωστε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτός έβγαλε την μοναδική νίκη όταν και κέρδισε τον Ρηνιώτη με 3-1.

Ντάνιελ Τσιόκα



Σαν το παλιό καλό κρασί, ο Ντάνιελ έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι όταν έχεις φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο δεν μπορείς να ξεχάσεις την τέχνη σου, ακόμη κι αν το έχεις ψηλοσταματήσει!! Το παιχνίδι με τον Παπαγεωργίου ήταν εντυπωσιακό και κέρδισε στις λεπτομέρειες... Αυτή η νίκη, όμως ήταν τεράστιας σημασίας.

Γιάννης Γεωργαντάς

Η νίκη του επί του Ρηνιώτη, όπως και να το κάνουμε θα μείνει χαραγμένη σε όλους μας για φέτος, μιας και ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη και παίρνω το ρίσκο να πω ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη έκπληξη τόσο μεγάλη.

ΑΝD THE WINNER IS...


ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΣΙΟΚΑ

ΑΝ ο Ντάνιελ δεν είχε κερδίσει τον Παπαγεωργίου, σίγουρα το παιχνίδι του Πέρα με τον Ολυμπιακό θα είχε άλλο ενδιαφέρον! Το 4-1 το χρωστάνε κυρίως στον Ντάνιελ γιατί με την νίκη αυτή έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του και βάρυναν τα πόδια των Κωσταντινουπολιτών.


Ποιους αδικήσαμε:

Σίγουρα μέσα στην τετράδα ανήκουν δικαιωματικά οι Κώστας Παπαγεωργίου και Τάσος Ρηνιώτης. Ο πρώτος στην μοναδική, ίσως, κακή βραδιά της ονειρικής γι αυτόν χρονιάς του 2013 έκανε 3 ήττες με τον Ολυμπιακό. Η αξία του, όμως, είναι τεράστια και δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια σαρώνει όλους τους τίτλους και στους τελικούς επιβάλλεται με 4-0! Γι αυτό, άλλωστε και η ρεβάνς παρά το 4-1 είναι αμφίρροπη.

Ο δε Ρηνιώτης στο ντέρμπι με το Πέρα ήταν μακράν ο πιο αγχωμένος παίκτης και φάνηκε και στην εικόνα του. Η πίεση για τίτλο ήταν μεγάλη.Από εκεί και πέρα έκανε ένα πολύ κακό σαββατοκύριακο όπου παραλίγο να χάσει από Νταλιάνη και Μανουσώφ, ενώ έχασε από Γεωργαντά γι αυτό δεν μπήκε στην πρώτη τετράδα.

Ο Μάκρας, ίσως να θεωρείται βάση της εικόνας του, όντας αδικημένος. Εχει κάνει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα κι αυτή από τον Μέντες. Εχασε 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Οσκαρ νέου ταλέντου!!

Ο Αρης Ζώνιος ήρθε στα Ταταύλα σαν... τέταρτος, αλλά η εξέλιξη του έχει εντυπωσιάσει και μπαίνει επάξια ανάμεσα στον Δαμιάνη και τον Σγουρόπουλο. Εχει κάνει καλές νίκες και δείχνει να είναι ο πιο ελπιδοφόρος, αρκεί να συνεχίζει να δουλεύει με το ίδιο πάθος!!!

Οσκαρ καλύτερης μαντεψιάς!!

Είχαμε ξαναγράψει ότι η πρόβλεψη του Γιώργου Χριστοφοράκη πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ότι ο Τσιόκα θα καθάριζε το ντέρμπι. "Πως μπορούν και τον έχουν ξεγράψει έτσι; Δεν το καταλαβαίνω. Θα δεις ότι αύριο θα βγάλει νίκη" μου είχε πει παραμονή του ντέρμπι και σίγουρα το όσκαρ του αξίζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου