Ωραία παιχνίδια είχε στην προκριματική φάση Εφήβων Αττικής

O Αρβανίτης
Πολλές αμφίρροπες ματσάρες, ωραίους πόντους και πάμπολλα παράνομα σερβίς είχε το μενού των προκριματικών των εφήβων στην Αττική. Εγιναν εντυπωσιακά παιχνίδια και φυσικά όσοι έδωσαν το "παρών" έμειναν ευχαριστημένοι




Η ματσάρα που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή του Βασίλη Αντωνιάδη με τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο. Οι δύο μικροί και αγαπημένοι αθλητές έπαιξαν τα... πάντα! Από σπινόσπινα, λούπινγκ, καρφιά στα καρφιά και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό! Σίγουρα άξιζαν, από την εικόνα τους, να περάσουν και οι δύο, αλλά ο Βασιλάκης κέρδισε 11-8 το κόντρα σετ και πήρε την πρόκριση.

Ωραίο ματς κι αυτό του Νίκου Βλαχάκη με τον Ξάνθο Παναγόπουλο. Ο μικρός του Καρέα αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο σκορ, δεν κράτησε την διαφορά είδε το σκορ να πηγαίνει στο 2-2 και με πολύ άγχος να παίρνει την νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξάνθος στο 7-8 του κόντρα σετ έχασε δύο εύκολες μπάλες.
Πάντως από τον συγκεκριμένο αγώνα τo hilight ήταν όταν στο 2-2 και πολλά χτυπάει το τηλέφωνο του Γεβόν. Ο προπονητής του Καρέα, ως γνωστών ζει πιο έντονα το ματς από τα παιδιά, γυρίζει πλάτη στο γήπεδο και έξαλλος φωνάζει και στην συνέχεια το κλείνει. Με ένα σάλτο, που θα ζήλευε κι ακροβάτης γυρίζει και κάθεται στην καρέκλα του!

Ωραίο παιχνίδι κι αυτό του Σκουτέρη με τον Πετρόπουλο τον Γιάννη. Ο αθλητής του Κωστόπουλου κέρδισε 3-1 σε ένα ματς με πολύ άγχος και για γερά νεύρα. Μάλιστα ήταν τόσο σημαντικό και για τους δύο που ξέφυγαν και 2-3 τσο στα σόρρυ!!!

Από τις εκπλήξεις ήταν αυτή του Σκυβαλάκη που κέρδισε τον άμπαλο τον Αϊβαλιώτη, ενώ στη συνέχεια δυσκόλεψε και τον Σταματούρο.

Τέλος, το τίτλο του πιο θεαματικού παίκτη μάλλον το παίρνει ο Φώτης Αρβανίτης. Σε κάθε πόντο πηγαίνει 3-4 μέτρα πίσω από το τραπέζι κι εκεί που παίζει λούπινγκ τραβάει ένα σπιν κι ο άλλος δεν την ακουμπάει!!! Το πιο ωραίο, όμως, είναι όταν παίρνει πόντο. Γυρίζει στην κερκίδα και φωνάζει "τσο" στον πατέρα του. Το ωραίο είναι ότι ταύτοχρονα φωνάζει κι ο πατέρας του και πανηγυρίζει με την ίδια κίνηση του χεριού!!! Λέτε να είναι δουλεμένο στην... προπόνηση;;;!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου