Επικές μάχες στα προκριματικά των εφήβων-Νεανίδων στην Αλεξανδρούπολη!!!

O Θ. Λιατός
Οι αγώνες που διεξήχθησαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη έκρυβαν πολλές εντάσεις με τα φαβορί στο τέλος να επικρατούν. Τα σωματεία που συμμετείχαν ήταν Α.Ο Ορεστιάδας , Φιλία Ορεστιάδας Σπάρτακος , Ατρόμητος Άβαντα , Φάρος και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.


Στους έφηβους μετά από σκληρές αναμετρήσεις οι τετράδα που σχηματίστηκε είχε αρχικά τον Λιάτο του Εθνικού που αναμετρήθηκε με τον Ψειράκη απο τον  Α.Ο Ορεστίαδας . Μέτα από ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές ανατροπές επικράτησε ο Λιάτος 3-2 (12-10) Στον άλλο ημιτελικό αγωνίστηκαν δύο παίδες ο Πιπιλικάκης του Εθνικού και ο Χατζηκωσταντινίδης του Φάρου. Νικητής απ τη μάχη βγήκε ο "αμυντικός" Πιπιλικάκης  σε  ένα ματς για γερά νεύρα 3-2 . Ο τελικός ήταν συναρπαστικός  και με την κούραση εμφανή ο Λιάτος πανηγύρισε οριακά την πρόκριση 3-2 (12-10 )
Η Ηρώ Κοζάρη

Στις νεανίδες τα πράγματα ήταν παρόμοια. Θετικό είναι το γεγονός ότι στην τετράδα αγωνίστηκαν 3 κορασίδες και μία παγκορασίδα ! Οι ημιτελικοί ξεχώρισαν ιδιαίτερα κάτι που φαίνεται και από το σκορ. Η Κοζάρη του Eθνικού κέρδισε πολύ δύσκολα την Χαριτούδη της Φιλίας 3-2 ενώ στον δεύτερο ημιτελικό η Καμπορούδη του Φάρου έκαμψε με μεγάλη δυσκολία την αντίσταση της παγκορσίδας Βασιλειάδου του εθνικού σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες .Ο  τελικός ανάμεσα στην Κοζάρη και την  Καμπορούδη εξελίχθηκε ομαλά με την Κοζάρη να παίρνει την πρόκριση με 3-0.

Ρεπορτάζ από τον ανταποκριτή μας Ανδρέα Νικολακάκη!!!

5 σχόλια:

  1. Kati eixa akousei o faros erxete kriftite....nomizw kriftikame kala stin proti thesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ποιος είναι αυτός ο φάρος ρε? Με δουλευετε? Εγώ βλέπω και ακούω μόνο ΕΘΝΙΚΟΣ! Συγχαρητήρια στον Θεμη Λιατο και στην Ηρώ Κοζαρη και σε όλα τα παιδιά του ΕΘΝΙΚΟΎ... Έσκισαν και πήραν τις πρωτιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αλλά και να σας προτρέψω να μην μπαίνετε σε συγκρίσεις και να κοιτάμε όλοι μας να βελτιωνόμαστε γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ...ΟΛΟΙ... Με εκτίμηση Τσίμας Άγγελος(προπονητής Φάρου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπεις όχι άλλη! Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του και την προσπάθεια που κάνει! Άλλοι άρχισαν τις συγκρίσεις και κατάλαβαν πως έχουν κάνει λάθος και πως έχουν πει πράγματα που δεν στέκουν! Γι αυτό το τελειώνουμε εμείς εδώ! Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή