Φουλ δράση το Σαββατοκύριακο!!!

Το πληκτρολόγιο έχει πιάσει φωτιά και τόσες μέρες μακριά από το greektabletennis μου έλειψε!!! Αγωνιστική το Σαββατοκύριακο με το αμειβόμενο πρωτάθλημα να έχει την τιμητική του! Αντρες και γυναίκες θα πιάσουν ρακέτα για πρώτη φορά φέτος, με σκοπό να κερδίσουν το price money!!! (σ.σ. παιδιά βοηθήστε να βγάλω τίποτα γιατί είμαι σε προγαμιαία περίοδο!!)




Θα αναλύσουμε την κλήρωση των ανδρών... (μην μας παρεξηγήσουν τα κορίτσια μας!!!)

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Πλάκα μας κάνει η... κλήρωση έτσι; Ξανά με αντίπαλο τον Τσαρσιταλίδη; Εκτός από τον συμπαθέστατο αμυντικό και τον... παραπονιάρη Λάκατα, συμμετέχουν οι Διαμαντόπουλος και Καμπίτης. Εκτός απροόπτου ο Τσάρσι θα πάρει την πρώτη θέση κι ο Λάκατας την δεύτερη, καθώς μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι γίνονται ντέρμπι στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν τον έχω κερδίσει ποτέ!!!

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Δαμιανής, Αναγνώστου, Θεοχάρης και Σιφωνιός η τετράδα με τον μικρό-ερωτευμένο από τα Ταταύλα να μην κινδυνεύει. Λογικά ο Αναγνώστου θα πάρει το άλλο εισιτήριο με το παλτό του Εσπέρου να παλεύει για την 4η θέση!!!

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Παντερής, Κορδούτης, Χαρίτος και Νικολουδάκης! Ο Παντερής θα βγει πρώτος από εκεί και πέρα ο Ιάσονας με τον Νικολουδάκη θα παλέψουν για την δεύτερη θέση. Τον Χαρίτο δυστυχώς δεν τον γνωρίζω!!!

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Μιχαηλίδης, Μακρής, Γάτος και Παπαδόπουλος θα κονταροχτυπηθούν με τους δύο πρώτους να εξασφαλίζουν την πρόκριση...

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Κούνουπας, Ξαρχάκος, Κοντόπουλος και Ρέππας... Ο... Κούωουψ θα πάρει σχετικά εύκολα την πρώτη θέση και ο Ξαρχάκος σχετικά εύκολα την δεύτερη από εκεί και πέρα τα άλλα είναι ανοιχτά!!

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ζώνιος, Αρβανίτης, Φάκαρος και Καλύβας στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι! Ο Ζώνιος φαντάζει αχτύπητος αυτή τη στιγμή, αλλά Αρβανίτης και Φάκαρος θα μονομαχήσουν για την δεύτερη προνομιούχο θέση.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σταματούρος, Αριστείδης Πετρόπουλος, Τσαμάκος και Γαβριήλ. Πρώτος θα βγει ο Γιώργακης και δεύτερος θα προτιμήσουμε τον δοντάκια τον Γαβριήλ...

8ος Ομιλος 

Βρεττάκος, Ράμμος, Γιάκας, Αλευρομάγειρας. Οι δύο πρώτοι είναι το φαβορί και δεν αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

9ος Ομιλος

Σκουτέρης, Βασίλης Αντωνιάδης, Σταματούρος Αλκης και Κυριακόπουλος. Ο ορισμός του χαμού θα γίνει στον όμιλο! Ο Κυριακόπουλος έχει κερδίσει τον Αντωνιάδη, ενώ έχει χάσει 3-2 από 9-3 το κόντρα από τον Σκουτέρη... Οι εκπλήξεις παραμονεύουν!

10ος ΟΜΙΛΟΣ 

Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Πετρόπουλος Ιωάννης, Τρουπιώτης και Γκαντούα. τα δύο φαβορί θα πάρουν την πρόκριση χωρίς προβλήματα!

11ος ΟΜΙΛΟΣ

Κορδούτης, Χυλομάτης, Κολλιόπουλος και Φιλιππακόπουλος θα μονομαχήσουν για τις δύο θέσεις. Οι δύο πρώτοι θα κονταροχτυπηθούν για την πρώτη θέση!

12ος ΟΜΙΛΟΣ

Βλαχάκης, Ελέζογλου, Αγγελόπουλος και Αμπελακιώτης. Ντέρμπι ανάμεσα στους δύο πρώτους που θα κρίνει και για το ποιος θα πάει στην επόμενη φάση έως ισχυρός! Οι άλλοι δύο δεν θα απειλήσουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου