Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι στην Α1 Ανδρών!

Σοφίλλας και Χατζηλυγερούδης
προετοιμάζονται για το μεταξύ τους
παιχνίδι!!!!
Εκτός από τα τοπικά κύπελλα και την Α2 ανδρών και η πρώτη τη τάξει κατηγορία των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στην Ελλάδα θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο. Το πρώτο τριήμερο της Α1 Ανδρών μπορεί να μην έχει το μεγάλο ματς, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα παιχνίδια.


Παγώνα - Αρης Βούλας 2

Ομάδα με Θανάση Τσοκανά μέσα δεν νικάει! Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά έχει χάσει εδώ και κανά χρόνο ένα στοίχημα (σ.σ. θα κερνούσε σουβλάκια) κι ακόμη να το πληρώσει... Επρεπε να το καταδικάσω κι επίσημα... Ας σοβαρευτούμε εμείς, αλλά κι εσύ Θανάση καλό θα ήταν να τιμάς τις υποσχέσεις σου!!! Πάμε λοιπόν: Θανάση ψυχάρα κέρνα σουβλακάρα... Στα του ματς δεν μπορώ να συγκεντρωθώ γιατί το δίκαιο με πνίγει! Νομίζω, πάντως, ότι το παιχνίδι δεν θα έχει ενδιαφέρον, καθώς οι Μαλινάκης, Τσαρσιταλίδης και Τσαχάκης είναι ανώτεροι εκ των Τσοκανά, Χατζηλυγερούδη και Νικολόπουλο.

Ολυμπιακός - Ταταύλα 1

Με την στόφα του πρωτοπόρου ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεπεράσει εύκολα ή δύσκολα το εμπόδιο της ομάδας του Λάμη. Βέβαια έχει δυσκολίες, στα Ταταύλα αν παίξει ο Μανουσώφ μπορεί να κάνει την ζημιά, αλλά και πάλι είναι δύσκολο.

Αμφιθέα - Ορεστιάδα 1

Ο Κωστάκης, όπως είπαμε νιώθει 10 χρόνια... νωρίτερος και αποκλείεται να χάσει από την Ορεστιάδα. Τα αδέρφια Κωνσταντινόπουλοι και ο Μουχτούρης θα καταβάλουν την αντίσταση των Καρυοφυλλίδη, Γεωργαντά και Μακρή.

Χανιά - Πεύκη 2

Η Πεύκη με Κανάση, Παπαδάκη και Κανναβό είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Με δεδομένες τις δύο νίκες του Κανάση τα Χανιά για να κερδίσουν θα πρέπει να βγάλει δύο ο Μουτσάκης (σ.σ. να αποφύγει τον Κανάση) κι εν συνεχεία να πάρουν το διπλό και να βγάλει μία νίκη ο Σοφίλλας. Δύσκολο το κόβω...

Πέρα - Ηράκλειο 1

Υγιεινό περίπατο θα κάνει το Πέρα κόντρα στο Ηράκλειο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος και δεύτερη στην βαθμολογία (Παπαγεωργίου, Μάκρας, Λαγογιάννης) δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Νταλιάνη, Παντερή και Μητρόπουλο.

Χανιά - Παγώνα 1

Ο τυφλός (Σοφίλλας) θα αντιμετωπίσει τον μονόφθαλμο (Χατζηλυγερούδης) με στόχο να πάρει ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο! Πέραν από αυτή την πρώην... Εσπερική αναμέτρηση δεν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι και τα Χανιά θα κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα.

Ορεστιάδα - Ολυμπιακός 2

Εύκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ο οποίος θα κερδίσει με 4-0 ή στην χειρότερη 4-1 την Ορεστιάδα. α πάντα θα εξαρτηθούν αν βγάλει νίκη ή όχι ο Τσόπελας.

Ταταύλα - Αρης Βούλας 2

Στον πρώτο γύρο τα Ταταύλα είχαν κερδίσει, αλλά είχαν συμβεί τα πάντα. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο, αλλά δύσκολα θα κερδίσει ξανά η ομάδα του Λάμη. Πάντως είναι ένα από τα παιχνίδια που αξίζει να δείτε.

Πεύκη - Πέρα 2

Το αποτέλεσμα είναι προδεδικασμένο, από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε αν ο Κανάσης μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει κάποιον από το Πέρα. Συνήθως δίνει επικές μάχες, αλλά χάνει...

Ηράκλειο - Αμφιθέα 2

Τα αδέρφια Κωνσταντινόπουλοι δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στο Ηράκλειο και θα κερδίσουν την ομάδα του Μαδέση. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη κι αυτό θα φανεί και στο τραπέζι!!

Παγώνα - Ταταύλα 2

Ακόμη και χωρίς τον Μανουσώφ τα Ταταύλα θα κερδίσουν την Παγώνα. Είναι πιο καλή ομάδα και λογικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Αρης Βούλας - Ορεστιάδα 1

Ο Αρης Βούλας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και θα το δείξει στην πράξη. Στον πρώτο γύρο είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η νίκη του Τσαρσιταλίδη επί του Γεωργαντά, περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να επαναλάβει αυτή τη νίκη.

Ολυμπιακός - Ηράκλειο 1

Εύκολο πρωινό αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν πρόκειται να απειληθεί περισσότερο του 4-1 από το Ηράκλειο. Παλαιότερα, βέβαια, ο Μητρόπουλος έχει κερδίσει τον Τσιόκα, όπερ σημαίνει ότι θέλει το παιχνίδι προσοχή!

Αμφιθέα - Πεύκη 1

Η Αμφιθέα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη, αλλά έχει ενδιαφέρον τα παιχνίδια του Κανάση και του Παπαδάκη με τα αδέρφια. Οταν οι δύο παίκτες γνωρίζονται το παιχνίδι είναι πάντα αμφίρροπο και ο θεωρητικά χειρότερος ευνοείται. Ομως η Αμφιθέα και με τρίτο παίκτη τον Μουχτούρη έχει μεγάλο προβάδισμα!

Πέρα - Χανιά 1

Το Πέρα δεν πρόκειται να απειληθεί καν από τα Χανιά και το τελικό αποτέλεσμα 4-1 είναι το μόνο σίγουρο. Πέραν του διπλού οι Κρητικοί δύσκολα θα πάρουν άλλο παιχνίδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συμβεί αυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου