Αναλυτικά το αγωνιστικό διήμερο της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής!

Προσθήκη λεζάντας
Εστω και καθυστερημένα, ήρθε η ώρα να γράψουμε αναλυτικά για όλα τα παιχνίδια της Β' Εθνικής ανδρών Αττικής!!! Ματσάρες, ντέρμπι από τα λίγα και ωραία παιχνίδια είχε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο!!







ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 4-2

Η ΑΕΚ όχι μόνο κέρδισε τον Παναθηναϊκό, αλλά κάλυψε και την διαφορά του πρώτου αγώνα (σ.σ. είχε χάσει 4-3), επομένως σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουν το προβάδισμα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η "Ενωση" είχε στο πλευρό της τον κόσμο της που έφτιαξε μία ωραία ατμόσφαιρα, χωρίς να δημιουργηθούν ευτράπελα. Μάλιστα η αποστολή των "πρασίνων" είχε να το λέει για την φιλοξενία στο μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων. Στα αγωνιστικά, παιχνίδι τακτικής έκαναν και οι δύο ομάδες στο στήσιμο, με αποτέλεσμα Ανδριόπουλος και Βασιλείου να μπουν δεύτεροι παίκτες. Στο εναρκτήριο ματς ο Βασιλείουκέρδισε 3-1 τον Τσόπελα. Στην συνέχεια ο Φωτόπουλος έκανε την έκπληξη κι επιβλήθηκε 3-1 του Σιώκου κι ο Ανδριόπουλος κέρδισε 3-0 τον Σενσεβέν. Στο διπλό οι Βασιλείου-Σιώκος κέρδισαν εύκολα με 3-0 τους Τσόπελα - Ανδριόπουλο και ισοφάρισαν σε 2-2. Η συνέχεια όμως ήταν... "κιτρινόμαυρη". Ο Τσόπελας κέρδισε 3-2 τον Σιώκο και στην συνέχεια ο Ανδριόπουλος πήρε ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο και κέρδισε 3-1 τον Βασιλείου, δίνοντας τη νίκη στην ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το ίντερνετ!!!

Αετοί Πόλης - Μαγκουφάνα 4-2

Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, λένε. Αν όμως ο κούκος ακούει στο όνομα Γιάννης Βλοτινός φέρνει και τις τέσσερις εποχές μαζί! Ο "Βλο" έκανε το καθήκον του πέτυχε τις τρεις αναμενόμενες νίκες του και έδωσε ακόμη μία νίκη στους Αετούς βγάζοντας ταυτόχρονα την Μαγκουφάνα εκτός διοίκησης κάποιας από τις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. Ο Βλοτινός κέρδισε 3-0 τον Πετροχειλο. Στη συνέχεια ο Κατράδης πήρε ρεβάνς για την ήττα του από τον Χυλομάτη στο πανελλήνιο και κέρδισε με 3-1. Ο Χρηστίδης έχασε 3-0 από τον Ταντσούρα. Στο διπλό ο Βλοτινός με τον Χρηστίδη επιβλήθηκαν με 3-0 τον Ταντσούρα και Συμεωνίδη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Ο Βλοτινός κέρδισε με 3-0 τον Κατράδη. Στο έκτο στη σειρά παιχνίδι έπαιζε ο Χρηστίδης με τον Πετρόχειλο. Αν κέρδιζε ο Γιώργος τότε στο 3-3 θα έπαιζε Χυλομάτης - Ταντσούρα (σ.σ. ρεβάνς του πρώτου γύρου όπου στο 3-3 είχε κερδίσει ο Χυλομάτης). Ο Χρηστίδης, όμως, επιβλήθηκε 3-2 (12-10 το κόντρα) κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του!

Φιλονίκης - Καρέας 4-1

Μπορεί η παραμονή, θεωρητικά, να έχει κριθεί για όλες τις ομάδες, αλλά ο νικητής αυτού του παιχνιδιού εξασφάλιζε την σωτηρία 100%. Ο Φιλονίκης τελικά επιβλήθηκε με 4-1 του Καρέα με τον... άχαστο το αγωνιστικό Σαββατούριακο Παπαβασιλείου να νικάει 3-2 τον Λιλή στην μοναδική νίκη των φιλοξενούμενων.

Αγία Βαρβάρα - Ζωγράφου 4-3

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και η Αγία Βαρβάρα ήθελε τη νίκη, προκειμένου να συνεχίζει να ελπίζει για την σωτηρία. Ο αγώνας όμως ήταν δύσκολος και δυστυχώς η ενημέρωση που έχουμε από τον νεαρό ανταποκριτή μας δεν ήταν ολοκληρωμένη. Δεν θα τον απολύσουμε φυσικά γιατί πιστεύουμε στο... ταλέντο του και στο μέλλον θα μας αποδείξει ότι θα γίνει λαμπρός... δημοσιογράφος. Ο λόγος φυσικά για τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο που μας ενημέρωσε απλά ότι μετά το 2-2 ο Μπαλάφας κέρδισε τον Μάγγο 3-1. Ο Αναγνώστου επιβλήθηκε 3-2 του Κανιάκα κι έκανε το 3-3 και στο τελευταίο ματς ο Φλασκής νίκησε τον Μωραΐτη με 3-2 (11-9 το κόντρα). Για να μην κατηγορούμε, βέβαια, άδικα τον ανταποκριτή μας είχε αγώνες νωρίτερα!!!

Εσπερος - Κάντζα 0-4

Το ντέρμπι του πρώτου γύρου δεν επαναλήφθηκε και η Κάντζα πήρε εύκολη νίκη με 4-0. Το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς, καθώς ο Λάκατας είχε περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο (σ.σ. αφυδάτωση και γαστρεντερίτιδα) και παρά τους ορούς που του είχαν βάλει οι γιατροί και παρά το γεγονός ότι πήρε εξιτήριο στις 4 τα χαράματα και οι γιατροί του απαγόρευσαν ρητά να παίξει, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά. Η εικόνα του, όμως, ήταν απογοητευτική κι έδωσε στον Γαβριήλ την πιο εύκολη νίκη στην ζωή του, καθώς έχανε 7-0 στο πρώτο σετ και στο δεύτερο 10-0 με τον δοντάκια να καταλαβαίνει την σωματική και ψυχολογική κούραση που είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ ο Λάκατας και να του δίνει πόντο. Από εκεί και πέρα ο Μαδέσης κέρδισε φυσιολογικά τον πολύ βελτιωμένο Σιφωνιό με 3-0 και ο Ζαΐρης τον Αϊβαλιώτη με 3-1. Στο διπλό οι Γαβριήλ και Μαδέσης κέρδισαν 3-2 τους Λάκατα - Αϊβαλιώτη.


12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναθηναϊκός - Εσπερος 4-0

Ο Βασιλείου
Η ανωτερότητα των "πρασίνων" φάνηκε μέσα στο γήπεδο και μέσα σε πολύ ωραίο κλήμα ο Εσπερος γνώρισε ακόμα μία ήττα. Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σιφωνιός, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά και έχασε 3-0 από τον Σιώκο στο καλύτερο παιχνίδι της ζωής του! Από εκεί και πέρα ο Βασιλείου κέρδισε 3-1 τον Αϊβαλιώτη και στο πιο ωραίο παιχνίδι της ημέρας ο Σενσεβέν κέρδισε με 3-1 τον Λάκατα με τις φήμες να λένε ότι έγιναν πάνω από 120 σόρρυ κι όλα μονόπλευρα. Παρόλα αυτά μην ακούτε τις κακές γλώσσες δεν ήταν πάνω από... 18!!!! Στο διπλό οι Σιώκος και Βασιλείου κέρδισαν δύσκολα με 3-0 τους Λάκατα - Αϊβαλιώτη.

Κάντζα - Αγία Βαρβάρα 4-0

Το όνειρο των μπαράζ συνεχίζει να κυνηγάει η Κάνζτα που κέρδισε με 4-0 την Αγία Βαρβάρα. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πάλι ελλιπής, καθώς ο Γαβριήλ αρκέστηκε να μας ενημερώσει ότι κέρδισε τον Κανιάκα (σ.σ. για να μην τον κατηγορούμε άδικα, ήμουν σε επίσκεψη και τον ρώτησα μόνο για το δικό του παιχνίδι)!!!

 Ζωγράφου - Αετοί Πόλης 0-4

Σε ένα παιχνίδι, όπου ξεχώρισε η εντυπωσιακή φωτογραφία που τράβηξε ο Πέτρος Γιαννακούρης οι Αετοί Πόλης δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και κέρδισαν εύκολα με 4-0. Ενα παιχνίδι είχε μόνο ενδιαφέρον, καθώς ο Χρηστίδης παραλίγο να χάσει από τον Μάγγο, αλλά τελικά κέρδισε 3-2.

Μαγκουφάνα - Φιλονίκης 4-1

Η Μαγκουφάνα ήταν καλύτερη και κέρδισε με 4-1 τον Φιλονίκη.Η μοναδική νίκη του Ταύρου ήταν στο διπλό, ενώ δύο νίκες για την ομάδα της Πεύκης έκανε ο Ταντσούρα και από μία οι Κατράδης και Συμεωνίδης.


Καρέας - ΑΕΚ 3-4

Ο μικρός Παπαβασιλείου δεν βοηθήθηκε από τους... "γέρους" Βλαχάκη και Ράμμο και τελικά η ΑΕΚ πήρε πολύ δύσκολη νίκη με 4-3 επί του Καρέα. Ο "νεαρός" αμυντικός, προφανώς περνάει δεύτερη νεότητα, έβγαλε δύο νίκες σε Ανδριόπουλο και Φωτόπουλο και η τρίτη νίκη ήρθε από τον Ράμμο στον Τσόπελα. Δεν ήταν, όμως, αρκετές και η ΑΕΚ πήρε την σημαντική νίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου