Μικρά μικρά και... "κυανέρυθρα"!!!

O Θ. Χειμωνάς
Αγωνιστική δράση είχαμε το Σαββατοκύριακο και πως είναι δυνατόν να μην είχαμε... παρασκήνια! Τα βάλαμε λοιπόν στην άκρη και έχουμε να σας αναφέρουμε τα καλύτερα!!




O Χυλομάτης σε
εξωαγωνιστικές
υποχρεώσεις
Ο Κώστας Χυλομάτης εκτός από τον τίτλο του πιο προπονημένου Έλληνα (σ.σ. οι κακές γλώσσες λένε πως αν ο Γκιώνης είχε τις... μισές ώρες προπόνησης από τον Χυλομάτη θα ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής!!!!) έχει και τον τίτλο του πιο... πλούσιου παίκτη του πινγκ πονγκ! Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι έχει δηλώσει σε δύο τουρνουά με παράβολο (σ.σ. Πανιωνίου και αμειβόμενο) και δεν έχει κατέβει; Το... φυσάει το παραδάκι!!

Το greektabletennis οφείλει να καταδικάσει την στάση του... ξανθού αγοριού!! Εντάξει μπορεί ο Λάκατας να κέρδισε τον Δασκαλόπουλο, αλλά η στάση του Σιαπκαρά να τον κοροϊδεύει δεν ήταν σωστή!!!! Και να σου θυμίσουμε φίλε Πέτρο... από τον Δάσκαλο (που είναι και ο ηγέτης της Βόχα) έχω χάσει, από σένα ΠΟΤΕ!!!

Σε κάθε τουρνουά πως γίνεται ο Φάκαρος να παίζει με τον Φωτόπουλο κι ο Λάκατας με τον Χειμωνά; Αυτή την φορά ο Φωτόπουλος κέρδισε, όσο για τον Χειμωνά αυτός κερδίζει συνέχεια τις εντυπώσεις κι όπως είπε τον ενδιαφέρει να παίρνει μόνο τους θεαματικούς πόντους!!!

Κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι το πινγκ πονγκ είναι ένα άθλημα και δεν χρειάζονται οι... προσωπικές βεντέτες!!! Δύο μέρες πριν το τουρνουά ο Κυριακόπουλος δήλωνε ότι θέλει να παίξει με τον Λάκατα! Μάλιστα στην οχτάδα όταν και δεν έπεσε μαζί του (σ.σ. κληρώθηκε με τον Κούνουπα) νευρίασε τόσο πολύ που δεν έπαιξε τον προημιτελικό!!! Αυτό που δεν έχω καταλάβει... είναι γιατί όλοι θέλουν να κερδίζουν εμένα...;;;

Τέλος έπαιξε και ο φίλος Ξουρίδας!!! Μην ρωτήσετε τη έκανε... πάτωσε παταγωδώς!!! Λίγο το ζέσταμα με τον Λάκατα (του στράβωσε τελείως το χέρι), λίγο η ταινία που είχε δει την προηγούμενη μέρα, τον έκαναν να μην την ακουμπήσει!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου