Καυτά παρασκήνια...

Η Μαριόλη!!!
Αλλο ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και όπως είναι φυσιολογικό πολλά είναι τα... συναισθήματα, είτε αρνητικά, είτε θετικά! Ας ξεκινήσουμε, όμως, να τα αναλύουμε!!


Χαμός έγινε στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Εκεί όπου παιζόταν το παιχνίδι και το σασπένς ήταν μεγάλο χτυπάει ξάφνου το κινητό του Βασιλείου και παίζει ο ύμνος των "πρασίνων". Αμέσως έπεσαν οι φίλαθλοι της "ένωσης" και φώναζαν. "Τι είναι αυτά ρε;" Βέβαια το σκηνικό έβγαλε περισσότερο γέλιο κι αξίζουν συγχαρητήρια οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, γιατί το πινγκ πονγκ δεν έχει καμία σχέση με τους κάφρους!

Αυτή η Μαριάννα Μαριόλη μόνο για κανά τίτσου διαδικτυακό είναι (σ.σ. επειδή εκεί κλέβει συνέχεια με τον μαχαιροπίρουνο!!!)... Σε αμφίρροπο παιχνίδι με τον Μαρούσκου κέρδισε 3-2, ενώ έχασε σετ από 10-4!! Το καλύτερο όμως του αγώνα είναι ότι σε μία φάση κάνει η Ειρήνη κάτω φάλτσο σερβίς κόβει η Μαριόλη και τρώει τέτοια ρουκέτα με ρεβέρ σπιν που θα την ζήλευε κι ο Βλοτινός!!

Ο Λιάσκος μου φαίνεται πιο πολλές φορές το χρόνο είναι άρρωστος παρά υγιής και το χειρότερο είναι ότι κολλάει και κόσμο!!!

Το ξανθό αγόρι πάλι φορτώθηκε με ήττες! Πάλι καλά που είναι κι ο Σιάχος στην Βόχα και κερδίζει η ομάδα!!!

Το σπιν του Σιφωνιού είναι ιδιαίτερο, αλλά η αντίδραση του Σιώκου σε κάθε σπιν που έτρωγε ήταν όλα τα λεφτά!!! Προσπαθούσε (χωρίς μπαλάκι) να μιμηθεί την κίνηση και φώναζε δυνατά. Ελεος αυτά μόνο αυτός κι ο Χατζόγλου τα κάνουνε... 

Ο δε Σενσεβέν μας έκανε παράπονα γιατί δεν αναφέρουμε εκτενές ρεπορτάζ για την ομάδα των "πρασίνων". Ορίστε Άκη σήμερα θα αναφερθώ για σένα, αλλά τι να πω... πάει ο φίκος... όποιος δεν κατάλαβε ας δει το παρακάτω βίντεο 



Τέλος, επειδή έχουν ακουστεί διάφορα ότι λαδώνομαι από τον κ. Ακη Παπαβασιλείου για να γράφω καλά σχόλια γι αυτόν έχω να πω το εξής: "Το αρνούμαι κατηγορηματικά και οι 6-7 φορές που με έχει βγάλει με την κοπέλα μου για φαγητό δεν μετράνε. Ηταν σε θέμα συνεργασίας. Επίσης το διήμερο των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα Κορινθίας που μας έκλεισε ήταν προσφορά και δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος. Να έχανε τα εισιτήρια;". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου