Στην... Μπαρτσελόνα του πινγκ πονγκ ο Γκιώνης!!!!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στην Μπορούσια Ντίσελντορφ! Απίστευτο; Σίγουρα όχι! Απίστευτη ήταν η πορεία της Εθνικής μας ομάδας, η πορεία της μουράκλας στο ατομικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η πορεία του στο όπεν της Σουηδίας, η νίκη επί του Οβτσάροφ! Η μεταγραφή του όμως στην κορυφαία ομάδα (βάση ονόματος) του πλανήτη δεν είναι απίστευτη. Είναι δικαίωση!!!!




Ο Παναγιώτης Γκιώνης μας έχει κάνει υπερήφανους, μας έδειξε ότι διαθέτει καρδιά πρωταθλητή το έδειξε στο... μαγικό γι αυτόν 2013 και πλέον γεύεται τους καρπούς των προσπαθειών του! Η Γερμανική ομάδα αποφάσισε ότι πρέπει να δυναμωθεί για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και γι αυτό δίπλα στον Φρατζίσκα και τον ΤΙΜΟ ΜΠΟΛ θα φιγουράρει η φανέλα του Γκιώνη!!

Μια πρόταση μυθική για τα ελληνικά δεδομένα. Τόσο από οικονομικής πλευράς, αλλά όσο και από συμβολικής. Το γεγονός ότι θα έχει συμπαίκτη τον Τίμο Μπολ είναι κάτι παραπάνω από τιμητικό και φυσικά δεν θα μπορούσε να το αρνηθεί!

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ηταν μία δύσκολη απόφαση για μένα. Μετά από 5 χρόνια μιας πολύ καλής συνεργασίας με την Ανζέρ, αποφάσισα να φύγω. Μίλησα και με τον προπονητή μου και κρίναμε ότι στην ηλικία που είμαι δεν έπρεπε να χάσω μία τέτοια ευκαιρία. Ενα πιο δυνατό πρωτάθλημα θα μου κάνει καλό και θα με βοηθήσει για την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σίγουρα θα έχω άγχος που είναι συμπαίκτης μου ο κορυφαίος πινγκπονίστας στην Ευρώπη, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ!!!" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γκιώνης στο σάιτ της ομοσπονδίας!

Τι σημαίνει λοιπόν για τα ελληνικά δεδομένα η μεταγραφή του Γκιώνη στην Μπορούσια Ντίσελντορφ;


  1.  Αν θέλεις και προσπαθείς μπορείς να φτάσεις στην κορυφή. Να γευθείς την αίγλη του να είσαι μέλος του μεγαλύτερου κλαμπ του κόσμου και να διεκδικήσεις να στεφτείς πρωταθλητής Ευρώπης! 
  2. Με αυτή την μεταγραφή δείχνει περίτρανα στους νέους ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση σκληρή δουλειά και όλα μπορούν να συμβούν
  3. Οτι το άθλημα μας δεν είναι απλά ένα χόμπι! Αν το αγαπήσεις, έχεις ταλέντο και το κυνηγήσεις μπορείς να βγάλεις και χρήματα από το πινγκ πονγκ. Ενα μεγάλο κίνητρο για τους νέους που έχουν ψηλούς στόχους
  4. Και το σημαντικότερο είναι ότι και το 2014 αποδεικνύει ότι το ελληνικό πινγκ πονγκ δεν... ζει απλά, αλλά... βασιλεύει και είναι ανάμεσα στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ της Ευρώπης και του κόσμου!!!
Εχω την εντύπωση ότι δεν αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναγιώτη, γι αυτή την τεράστια μεταγραφή! Πήρε αυτό που του άξιζε. Του αξίζουν όμως θερμά συγχαρητήρια για τις θυσίες, την προπόνηση που έχει κάνει μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο και φυσικά συγχαρητήρια σε όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει τόσο ψηλά!!!

Τέτοια μεγάλη συγκίνηση και ακόμη δεν έχει περάσει το πρώτο δεκαήμερου του νέου έτους... Φανταστείτε τι να περιμένουμε στην συνέχεια... 

2 σχόλια:

  1. πότε και που νίκησε τον Οβτσαροφ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημερομηνία δεν θυμάμαι ακριβώς... το έχω ανεβάσει σαν κείμενο! Στο Τσάμπιονς Λιγκ τον κέρδισε 3-2 (11-9 το κόντρα)!!! Την ίδια μέρα είχε κερδίσει και τον Σαμσόνοφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή