Επιτυχημένο το Τουρνουά Βετεράνων-Ανεξαρτήτων της Τ.Ε. Πελ/σου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Την Κυριακή 12/01 διεξήχθει με επιτυχία στο στάδιο "Τόφαλος" το τουρνουά Βετεράνων-Ανεξαρτήτων της Τ.Ε. Πελ/σου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Οι περίπου 30 συμμετοχές από Πάτρα, Αθήνα, Ναύπακτο και Αμαλιάδα, κυρίως Βετεράνων αλλά και κάποιων Ανεξαρτήτων αθλητών, σε συνδυασμό με το σύστημα αγώνων ("πουλ") έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να  παίξουν πολλαπλούς αγώνες, πολλοί από τους οποίους είχαν και το ανάλογο σασπένς με αρκετά σετ να λήγουν στην παράταση.

Αναμνηστική με όλους τους συμμετέχοντες.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η Τ.Ε. Πελ/σου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και κυρίως ο πρόεδρός της Τάκης Τζόβολος έχουν  δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για το κομμάτι του αθλήματος που αφορά την κατηγορία των Βετεράνων-Ανεξαρτήτων, αναπτύσοντας διάφορες δράσεις όπως το παραπάνω τουρνουά και συνδράμοντας τις προσπάθειες του Π.Ο.Φ.Επ.Α. για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτής στην Δυτική Πελοπόννησο. Ευχόμαστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με αμείωτο ενδιαφέρον και στο μέλλον.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τους νικητές:

1ος - Νίκος Δούης (Κροκόδειλοι Φλώρινας)
2ος - Διονύσης Κολλιόπουλος (Προμηθέας Πατρών)
3οι - Σπύρος Χουλιάρας (Φαέθων Πάτρας),  Σπύρος Ζορμπαλάς (Α.Ο. Γαλήνη Πάτρας / Αίολος Αμαρουσίου)


Από την απονομή. Από αριστερά: Κολλιόπουλος, Δούης, Ζορμπαλάς, Χουλιάρας και ο επιδιαιτητής Αποστόλης Τσιούνης.Κείμενο - Σπύρος Ζορμπαλάς
Φωτογραφίες - Μαρία Χατζηφώτη

1 σχόλιο: