Πολλά ντέρμπι το Σ/Κ στην Α2 ανδρών!!!

Αγωνιστικό τριήμερο στην Α2 Ανδρών Αττικής και το ενδιαφέρον κορυφώνεται τόσο στις ομάδες που θα δώσουν την μάχη για την σωτηρία, όσο και σ' αυτές που θα κυνηγήσουν τα μπαράζ! Διαβάστε τις προβλέψεις και τις αναλύσεις των αγώνων για το αγωνιστικό διήμερο!


Λουτράκι - Ταύρος 2

Τα μικρά του Ταύρου είναι σίγουρα από πάνω για να πάρουν τη νίκη, όμως θα πρέπει να προσέξουν. Νικόπουλος, Ράπτης και Ξουρίδας θα μπορέσουν να επιβληθούν των Σταματούρο, Κορδούτη και Παϊτάρογλου. 

Πρόοδος - Ελευσίνα 2

Εντάξει ούτε μία πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε; Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει η Ελευσίνα είναι να μην κατέβει η Πρόοδος. Μεγάλει η διαφορά και έκπληξη θα είναι αν οι πρωτοπόροι χάσουν κι ένα ματς!

Μπορούν ξανά τα Μελίσσια;

Στον πρώτο γύρο έστω και δύσκολα τα Μελίσσια είχαν κερδίσει. Είναι δεδομένο ότι έχουν καλύτερη τριάδα και το παιχνίδι κρίθηκε τότε στην αναμέτρηση του Παπαδημητρίου με τον Τσεγγενέ. Με δεδομένο ότι το διπλό τείνει προς τους Πόντιους για να έρθει το αντίθετο αποτέλεσμα θα πρέπει Σγουρομάλλης και Τσεγγενής να μην χάσουν ατομικό παιχνίδι. 

ΠΚΔΤ - Γυμνάσιο 1

Ματσάρα από τις λίγες. Αν κατέβει ο Κιούφης η ομάδα του Ταύρου θα έχει ένα προβάδισμα και επί της ουσίας θα κυνηγάει μία νίκη του Μακρή. Σε αντίθετη περίπτωση το Γυμνάσιο θα κερδίσει εύκολα.

Αρης Νικαίας - Βόχα 2

Στον πρώτο γύρο ο Αρης Νικαίας είχε χάσει παρά την νίκη του ξανθιού αγοριού επί του Μιχαηλίδη. Αν παίξει ο Λούμπο τότε η Βόχα έχει τον πρώτο λόγο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αρης είναι από πάνω.

Αρης Νικαίας - Λουτράκι 1

Εύκολα ή δύσκολα ο Αρης με τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Αλεξανδρόπουλο θα κερδίσουν κι αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσουν τη μάχη που δίνουν για τα μπαράζ. 

Βόχα - ΠΚΔΤ 2

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει με την ομάδα του Ταύρου, εφόσον παίξει ο Κιούφης να είναι το φαβορί για τη νίκη. 

Γυμνάσιο - Μελίσσια 2

Στον πρώτο γύρο είχε γίνει η μεγάλη έκπληξη και το Γυμνάσιο είχε επιβληθεί. Οι Β. Κανναβός, Φιλιππακόπουλος και Σανίδας έχουν την δύναμη και την ικανότητα να κερδίσουν εκ νέου τους Παπαδημητρίου, Αμερικάνο και Σφακιανάκη. Οπως και να έχει παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τα μπαράζ!

Δεν χάνει η Πρόοδος!

Οι Αγγελάκης, Αντωνιάδης και Κούνουπας αναμένεται να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πιο γεμάτη τριάδα και στον πρώτο γύρο κέρδισαν τους Σγουρομάλλη και Τσεγγενέ.

Ελευσίνα - ΔΑΟΤ 2

Ενα ευγενικό 4-1 ή 4-2 στην καλύτερη θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για την Ελευσίνα. Δύσκολα θα πετύχει τρίτη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Λουτράκι - Ελευσίνα 1

Ντέρμπι ουραγών. Το Λουτράκι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Στον πρώτο γύρο η Ελευσίνα είχε φτάσει μία ανάσα από την μεγάλη νίκη, καθώς ο Κοντουράρου είχε κερδίσει τον Ράπτη. Ομως δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή κι έτσι δύσκολα να κερδίσει η Ελευσίνα.

Δεν μπορεί να κάνει την έκπληξη ο ΔΑΟΤ

Τα μικρά του Ταύρου, όσο κι αν έχουν ανέβει δύσκολα θα κερδίσουν τους Τσεγγενέ και Σγουρομάλλη. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να είχε γίνει σκοτωμός και να γλύτωσαν και οι δύο από ήττες (σ.σ. κόντρα σε Κορδούτη και Σταματούρο αντίστοιχα), αλλά και πάλι είναι τα φαβορί. 

Πρόοδος - Γυμνάσιο 1

Η Πρόοδος σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι αναμένεται να το κερδίσει εύκολα ή δύσκολα. Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με πολύ καλή τριάδα και δεν πρόκειται να χάσει.

Μελίσσια - Βόχα 1

Επικίνδυνη μεν η Βόχα, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσει τα Μελίσσια. Η εμπειρία των Παπαδημητρίου και Αμερικάνο θα μιλήσουν και θα πάρουν οι Πόντιοι τους δύο βαθμούς της νίκης.

ΠΚΔΤ - Αρης Νικαίας 2

Αμφίρροπο παιχνίδι που στο στοίχημα δεν θα το ακουμπούσαμε! Η ομάδα του Ταύρου έχει σίγουρες δύο νίκες του Κιούφη και θα ψάξει την τρίτη στο διπλό. Από εκεί και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από τον Μακρή αν βοηθήσει στο διπλό κι αν μπορεί να βγάλει μία νίκη, καθώς ο Τσεντεκίδης κόντρα στους παλιούς συμπαίκτες του δύσκολα θα τα καταφέρει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου