Η "οικογένεια" του πινγκ πονγκ έκοψε την πίτα!

Οι πρωταθλητές του ΑΣ Πέρα
σε... σχήμα πυραμίδας!!!
Το νέο έτος μπήκε με τις... μνήμες της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013! Ολοι οι φίλοι του αθλήματος ξεπέρασαν τις δυσκολίες, λόγω κίνησης, της χθεσινής ημέρας βρέθηκαν στο κτήριο της Ολυμπιακής Επιτροπής και έκοψαν την βασιλόπιτα! Τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε ο προπονητής του ΑΣ Πέρα κ. Ιωαννίδης που κέρδισε το φλουρί!




Σε μία άψογη τελετή, όπου ο καλός φίλος και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομοσπονδίας Γιάννης Φάκαρος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους ξεκίνησε η... γιορτή! Και λέμε γιορτή, γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την κοπή της πίτας που έχει συνδυαστεί με τις πρωτόγνωρες και μοναδικές επιτυχίες τόσο της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όσο και της... μουράκλας (σ.σ. 6 Ιανουαρίου είχε γενέθλια χρόνια πολλά Παναγιώτη!!!) στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και στο όπεν της Σουηδίας!

Τα βίντεο που έπαιζαν καθ' όλη την διάρκεια της... γιορτής (σ.σ. μίας προσφοράς του καναλιού Nova sport) μας συγκίνησαν όλους! Μας έκαναν να θυμηθούμε τις τεράστιες επιτυχίες και φυσικά να ανατριχιάσουμε από το συγκλονιστικό τους κατόρθωμα!!

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που μεταξύ άλλων τόνισε:  «Η πορεία των εθνικών ομάδων ανδρών και των γυναικών στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ και η παραμονή στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία αντίστοιχα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επέβαλε την με κάθε τρόπο την αγωνιστική συμμετοχή μας στην Αυστρία τον Οκτώβριο. Τα λόγια είναι φτωχά. Όσοι βρεθήκαμε στο Σβέσχατ και όλοι οι άλλοι που παρακολουθήσατε ζωντανά τους αγώνες από το ίντερνετ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πορεία και την ηρωική προσπάθεια της εθνικής ομάδας ανδρών μέχρι το ασημένιο μετάλλιο. Μεγάλες στιγμές! Μεγάλες ψυχές! Και ο Παναγιώτης Γκιώνης να μας χαρίζει συνέχεια στο όνειρο με το χάλκινο μετάλλιο στο απλό, αλλά και να μας εντυπωσιάζει ξανά στο όπεν της Σουηδίας ενάμιση μήνα μετά με την 3η θέση»!

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας Μ. Κολυμπάδη, αλλά και των υπόλοιπων φίλων του αθλήματος που μίλησαν μπορείτε να τις διαβάσετε στο σάιτ της ομοσπονδίας!

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, η καλύτερη των τελευταίων χρόνων, δεν έλειψαν και οι πλάκες! Αλλωστε φίλοι είμαστε όλοι εκτός τραπεζιού...

Η κ. Πετραλιά, που ως Υφυπουργός Παιδείας είχε δώσει πολιτικό άσυλο στον Κρεάνγκα, μόλις τον συνάντησε είπε: "Πω πω... παιδάκι ήταν όταν είχε έρθει!!!" και συνέχισε γελώντας: "Κι εγώ βέβαια τότε ήμουν μικρή..."

Ο Μ. Κολυμπάδης μόλις ανακοινώθηκε ότι η Γεωργία Ζαβιτσάνου κέρδισε ένα από τα δώρα της εταιρίας GpSports την φώναξε στο... πάνελ, για να... θαυμάσει ο κόσμος την... ομορφιά του ελληνικού πινγκ πονγκ! Βέβαια είχε κοκκινίσει τόσο πολύ που δεν σήκωσε καν το κεφάλι της!!!

Είχαμε ενημερωθεί ότι θα υπήρχε έξω από την εκδήλωση ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου θα υπήρχαν αναψυκτικά και κάποια φαγητά, αλλά τόσες πίτσες, hot dog και τοστάκια δεν το περιμέναμε!!!

Και τέλος δεν έλειψαν και τα απρόοπτα και στις βραβεύσεις! Συνήθως στα μετάλλια, πήγαινε κάποιος αθλητής ή ο προπονητής ή ο πρόεδρος του συλλόγου για να πάρουν τα μετάλλια. Στον Αρη Νικαίας, όμως, έκαναν την διαφορά! Οι 3 μπαμπάδες των Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Τσεντεκίδη (σ.σ. που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Β' Εθνική Ανδρών Αττικής) ανέβηκαν στο πάνελ! Ε, δεν φτάνει που έχουν χύσει τόσο ιδρώτα να μεγαλώσουν τα... καλόπαιδα να μην γευτούν και λίγο από την χαρά της νίκης;!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου