Ματσάρες από τις... λίγες στην Β' Εθνικη Ανδρών Αττικής

Ο Λέγγερης
Τέρμα το διάλυμα τα κεφάλια μέσα και ώρα να πιάσουμε ξανά την μικρή ρακέτα και να μπούμε δυναμικά στην 2η και 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής! Οι ματσάρες είναι δεδομένες με την μονομαχία Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και Αετοί Πόλης - Μαγκουφάνα να κλέβουν την παράσταση!!



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2

Πραγματικά είναι ένα παιχνίδι που δεν χωράνε προγνωστικά και το "διπλό" το βάλαμε έτσι γιατί έπρεπε να βάλουμε ένα αποτέλεσμα!!! Το παιχνίδι είναι απόλυτα ισορροπημένο κι αυτό φαίνεται και στην... εύκολη νίκη των "πρασίνων" στον πρώτο γύρο. Εκεί όπου κέρδισαν 4-3 (από 3-1 πίσω) και το τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. στο 3-3) του Σενσεβέν με τον Τσόπελα έληξε 3-2 με το κόντρα να λήγει στην παράταση!!! Ανδριόπουλος, Φωτόπουλος και Τσόπελας για την "ένωση" και Βασιλείου, Σιώκος και Σενσεβέν για τον Παναθηναϊκό θα δώσουν μεγάλες μάχες και νικητής αναμένεται να βγει το... άθλημα!

Αετοί Πόλης - Μαγκουφάνα 1

Αλλη μία... εύκολη υπόθεση για τα... προγνωστικά μας!! Οι Αετοί με τον Βλοτινό στην σύνθεσή θα πετύχουν τρεις νίκες και αναζητούν την τέταρτη. Στον πρώτο γύρο το φίδι από την τρύπα έβγαλε ο πιο... προπονημένος (σ.σ. και πλούσιος όπως έχει αποδειχτεί τις τελευταίες μέρες!!!) Κώστας Χυλομάτης που κέρδισε τον Ταντσούρα. Από την άλλη μαζί με Πετρόχειλο, Χολή και Κατράδη η Μαγκουφάνα παίζει το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να κυνηγήσει την είσοδό της στα μπαράζ!

Φιλονίκης - Καρέας 1

Το μυαλό τείνει προς το διπλό, αλλά η διαίσθηση λέει ότι η παρέα του Λιλή θα κερδίσει τα... μικρά του Καρέα και τον αιώνια μικρό Παπαβασιλείου! Λιλής Μάρτος και Δέσης στον πρώτο γύρο είχαν επιβληθεί των Παπαβασιλείου, Ράμο και Βλαχάκη. Τώρα θα γίνει ματσάρα με τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης να εξασφαλίζει την παραμονή!

Αγία Βαρβάρα - Ζωγράφου 1

Χωρίς τον τραυματία Γιαννακούρη ο Ζωγράφου δεν έχει πολλές ελπίδες κόντρα στην Αγία Βαρβάρα, που ούτως η άλλως είναι και καλύτερη ομάδα! Οι Αλεξανδόπουλος, Μπαλάφας, Κανιάκας θέλουν τη νίκη για να φτάσουν στις 3 και να ελπίζουν για παραμονή. Αντίθετα η ομάδα του Ταύρου με Αναγνώστου, Μάγγο και Μωραΐτη ψάχνουν την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα!

Εσπερος - Κάντζα 2

Ο Εσπερος υπολογίζει στις... δύο
του Π. Σιφωνιού!!!
Με το μυαλό στο... μαιευτήριο προετοιμάζονται οι δύο ομάδες! Ο λόγος φυσικά ευχάριστος κι ευχόμαστε στον Μαδέση και την γυναίκα του να πάνε όλα καλά και να φέρουν ένα υγιέστατο παιδάκι!!! Ο... γιατρός έχει δώσει τελευταία ημερομηνία της 17 του μηνός δηλαδή την ημέρα που διεξάγεται ο αγώνας. Οπερ σημαίνει ότι αν ο Μαδέσης λείπει το παιχνίδι γίνεται κάτι παραπάνω από αμφίρροπο! Πάντως στον πρώτο γύρο η Κάντζα είχε κερδίσει... "εύκολα" 4-3 τον Εσπερο με το τελευταίο ματς ανάμεσα στον Ζαΐρη και τον Αϊβαλιώτη να λήγει 3-2 (11-9 το κόντρα!).

12η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Εσπερος 1

Εύκολα ή δύσκολα (σ.σ. όπως στον πρώτο γύρο) ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Εσπερο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι "πράσινοι" είναι καλύτεροι και η μόνη περίπτωση να χάσουν είναι στα... σουβλάκια. Αν και οι φήμες λένε ότι ο... Σιώκος θα φοβηθεί να μας... κοντράρει στο αγαπημένο μας... σπορ!!!

Κάντζα - Αγία Βαρβάρα 1

Η Αγία Βαρβάρα παραδοσιακά βγάζει το λάδι στην Κάντζα και στον πρώτο γύρο είχε την ευκαιρία να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε! Η ποιότητα του Μαδέση, αν παίξει, είναι τέτοια που θα δώσει τη νίκη στην Κάντζα!

Ζωγράφου - Αετοί Πόλης 2

Ενα ευχάριστο απόγευμα θα περάσουν οι παίκτες των Αετών που θα κερδίσουν εύκολα το Ζωγράφου!

Μαγκουφάνα - Φιλονίκης 1

Ολα θα κριθούν από το ντέρμπι με τους Αετούς! Αν η Μαγκουφάνα κερδίσει τους πρωτοπόρους τότε το παιχνίδι θα είναι υπέρ της. Αν χάσουν μπορεί να μην κατεβάσουν πλήρη τριάδα και να κινδυνέψουν από τον πάντα επικίνδυνο Φιλονίκη.

Καρέας - ΑΕΚ 2

Στο στρατόπεδο του Καρέα δηλώνουν έτοιμοι για να κάνουν το κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την νίκη. Θα γίνουν ωραία παιχνίδια πάντως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου