Εκπλήξεις και σασπένς στην Α1 Ανδρών

O Γιάννης... Πόττερ έκανε το μαγικό
του και κέρδισε τον Ρηνιώτη!!!
Πολλές εκπλήξεις, μεγάλες συγκινήσεις και στο τέλος να χαμογελάει και πάλι ο Ολυμπιακός, είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Α1 Ανδρών. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γεωργαντάς, ο οποίος κέρδισε τον Ρηνιώτη, αλλά και σπουδαία ματς τόσο από τον Μανουσώφ, όσο και από τον Νταλιάνη που βρέθηκαν μία ανάσα από το να κερδίσουν τον Ελληνα διεθνή, αλλά δεν τα κατάφεραν! Σπουδαία νίκη και του Μαλινάκη που επιβλήθηκε του Μανουσώφ. Παραμένει πρώτος ο Ολυμπιακός και ακολουθεί το Πέρα. Επεσε η Παγώνα. Διαβάστε τα σημαντικότερα παιχνίδια της Α1 Ανδρών.




Παγώνα - Αρης Βούλας 2-4

Το παιχνίδι ήταν προδεδικασμένο από την αρχή, αλλά η Παγώνα πρόβαλε την αντίστασή της. Αρχικά ο Χατζηλυγερούδης κέρδισε ξανά τον Τσαρσιταλίδη και οι Πατρινοί πήραν και το διπλό, καθώς ο Αρης έβαλε ξανά τους αναπληρωματικούς. Τα άλλα παιχνίδια ήταν αναμενόμενα κι εύκολα κέρδισε ο Αρης.

Ολυμπιακός - Ταταύλα 4-1

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο Ολυμπιακός τα μπλεξίματα και τα άγχη για τον αγώνα με τα Ταταύλα. Ολα ξεκίνησαν στο πρώτο ματς όταν ο Μανουσώφ έπαιξε με τον Ρηνιώτη, που έκανε ένα πολύ κακό Σαββατοκύριακο. Ο Αμερικανός αθλητής είναι 2-2 και 5-1 τον Ρηνιώτη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Αν είχε επιβληθεί σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τους "ερυθρόλευκους". Και στο διπλό οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν στο κόντρα σετ σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Αμφιθέα - Ορεστιάδα 4-1

Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα η Αμφιθέα επιβλήθηκε με 4-1 της μαχητικής Ορεστιάδας. Την μοναδική νίκη την έβγαλε ο Γεωργαντάς επί του Φίλιππου Μουχτούρη.

Χανιά - Παγώνα 4-1

Μία κακοδαιμονία πολλών ετών έσπασε σ' αυτό το παιχνίδι. Ο Σοφίλλας κέρδισε για πρώτη φορά στην ζωή του τον Νικολόπουλο κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Η μοναδική νίκη για την Παγώνα ήρθε από τον Χατζηλυγερούδη που κέρδισε τον Πενταράκη.

Ορεστιάδα - Ολυμπιακός 2-4

Ποιος είδε τον Γεωργαντά και δεν τον φοβήθηκε; Ο Γιάννης παίζοντας εκπληκτικό πινγκ πονγκ επιβλήθηκε με 3-2 του Ρηνιώτη πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη έκπληξη του Σαββατοκύριακου και ίσως της χρονιάς. Η Ορεστιάδα μάλιστα δεν ήθελε και πολύ για να κάνει την τεράστια έκπληξη, καθώς στο διπλό οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν 3-2 κι αν το έχαναν το παιχνίδι θα πήγαινε στο 3-3. Η άλλη νίκη για την Φιλία ήρθε από τον Μακρή που κέρδισε τον Τσόπελα 3-2.

Ταταύλα - Αρης Βούλας 4-3

Ενας Μαλινάκης δεν φέρνει την άνοιξη! Ο πρώην διεθνής αθλητής βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Πέτυχε τρεις νίκες κερδίζοντας τον Μανουσωφ με 3-1 και τον Δαμιάνη και με συμπαίκτη τον Τσαχάκη πήραν και το διπλό. Ομως για την ομάδα της Βούλας δεν βγήκε άλλη νίκη κι έτσι τα Ταταύλα πήραν πολύ σημαντική νίκη.

Αμφιθέα - Πεύκη 4-2

Για μία ακόμη φορά ο Κανάσης έφτασε στην πηγή να πιει νερό, αλλά δεν ήπιε! Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον Γιώργο Κωσταντινόπουλο έχασε με 3-2 στην παράταση, παρά το γεγονός ότι είχε δύο ματς μπολ στο κόντρα σετ. Οι νίκες για την Πεύκη ήρθαν από τον Σ. Κανναβό στον Φ. Μουχτούρη και το διπλό.

Πέρα - Χανιά 4-1

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καμία σημασία, αξίζει να αναφέρουμε έναν και μόνο σπουδαίο πόντο που "ανάγκασε" όλους τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο ΣΕΦ να χειροκροτήσουν. Ο Μάκρας έπαιζε με τον Σοφίλλα και του κάνει ένα πολύ δύσκολο σόρρυ η μπάλα βρήκε φιλέ και έπεσε κατευθείαν δίπλα από το διχτάκι (σ.σ. όχι πάνω στο τραπέζι). Ο Έλληνας διεθνής έτρεξε, άπλωσε τα... πλοκάμια του κι όχι απλά έπιασε την μπάλα και την έβαλε μέσα, αλλά αυτή σύρθηκε στο τραπέζι!!!

1 σχόλιο: