Ά Αττικής Ανδρων (11η και 12η αγωνιστική)

Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και συναθλητές!
Μετά το τέλος των γιορτών και των τουρνουά, επιστρέφουμε στη δράση των πρωταθλημάτων που είναι έτσι κι αλλιώς το κυρίως πιάτο της σεζόν.
Πρώτοι αγώνες, λοιπόν, για το 2014 και ας δούμε τι έχει το μενού αυτό το ΣΚ.

Σάββατο 18/01/2014

Κηφισιά - Ανθούπολη
Οι 2 ομάδες ισοβαθμούν στην 8η θέση, ακριβώς δλδ κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι προφανές οτι ο ηττημένος αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία (άρα και την μεγάλη τιμή να αναγράφεται τον επόμενο χρόνο σε αυτό το blog χεχε). Με τέτοια ισχυρό κίνητρο αναμένεται δυνατή μάχη μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής, ειδικά αν η Κηφισιά παραταχθεί χωρίς τις γνωστές απουσίες. Σε κάθε περίπτωση προβάδισμα νίκης δίνουμε στην παρέα του Πιερρακέα, παρότι στον Ά γύρο είχε ηττηθεί 1-4 (με πολλές απουσίες).

Άρης 06 - Ν. Ιωνία
Πολύ δυνατό τεστ για την παρέα του Δρούγα, που όμως για να φτάσει στην έκπληξη κόντρα στους τούρμπο μικρούς της Βούλας, πρέπει να πετύχει αρκετές υπερβάσεις. Κατ' αρχάς χρειάζονται 2 νίκες του ίδιου (στον Α γύρο είχε 2 ήττες), νίκη στο διπλό με τον άξιο παρτενέρ Τσακίρη και μια ακόμα νίκη από τον δέυτερο ή τον αξιόλογο αμυντικό της ομάδας (αν παίξει). Επίσης χρειάζεται και τύχη στο στήσιμο των ομάδων. Όπως γίνεται αντιληπτό, το ντέρμπι που ίσως κρίνει τη 2η θέση γέρνει ιδιαίτερα προς την πλευρά του Άρη.

ΑΦΟΑΝ - Παλάσκας
Μετά από 10 αγωνιστικές, έχει αποδειχθεί ότι η ομάδα του ΑΦΟΑΝ είναι η πιο αδύναμη της Ά Αττικής κι έτσι ο Παλάσκας αναμένεται να μη δυσκολευτεί να πάρει τους βαθμούς που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Διόνυσος - Αγ. Βαρβάρα
Χμμ.. Μεγάλο φαβορί η ομάδα του Διονύσου για τη νίκη που πιθανότατα θα συνεπάγεται την κατάληψη τουλάχιστον της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα. Για να έχει ελπίδες η Santa, χρειάζεται να πετύχει και πάλι 2 νίκες ο αιώνια έφηβος Σιψάς, αλλά και να αξιωθούμε κι εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι (εκτός από το να επιτεθούμε στα πεϊνιρλί afterwards). Ως οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες σε συνολικό χρόνο αγώνων, υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα για να δικαιώσουμε τη φήμη αυτή! Πάντως νεότερες φήμες θέλουν τον προπονητή των αντιπάλων μας Αλεξ. Μπακόλα να κατεβάζει μπουφέ με πεϊνιρλί και άλλα φουσκωτικά εδέσματα στον αγωνιστικό χώρο ΠΡΙΝ από την αναμέτρηση, με προφανείς σκοπούς!

Αμοργός - Ελληνικό
Όπως έχει ξαναγραφτεί για το Ελληνικό, παρόντος του μέγιστου Γ. Κορδούτη, είναι πρακτικά αδύνατο να κάνει ήττα στην κατηγορία. Την ίδια τύχη με τους προηγούμενους αντιπάλους του αναμένεται να έχει και η συμπαθέστατη Αμοργιανή παρέα.


Κυριακή 19/01/2014

Ανθούπολη - Αμοργός
Μετά το άσχημο ξεκίνημά της, η Ανθούπολη χρειάζεται μια σειρά από υπερβάσεις για να ανέβει τουλάχιστον στην 7η θέση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μία από αυτές πρέπει να γίνει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της, καθώς η Αμοργός είναι πιο πλήρης ομάδα.

Ελληνικό - Διόνυσος
Μόνο μία ομάδα φέτος έχει καταφέρει να νικήσει (χωρίς τον Κορδούτη) τους επίδοξους πρωταθλητές και είναι αυτή που βρίσκεται αντιμέτωπή τους και πάλι. Αυτή τη φορά θεωρούμε πως έχουν γνώση οι φύλακες και δεν θα κινδυνεύσουν να δεχτούν 2η ήττα!

Αγ. Βαρβάρα - ΑΦΟΑΝ
Σε ωραίο κλίμα αναμένεται να γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις 2 γειτονικές και φιλικών σχέσεων ομάδες με φαβορί τη Santa μας.

Παλάσκας - ΄Αρης 06
Πάντα δυνατός στην έδρα του ο Παλάσκας, αλλά πολύ δύσκολο να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι. Καταρχάς χρειάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό του ο Μιράμπογλου και να βγάλει 3 νίκες και να προκύψει άλλη μια από Κατριβέση ή Τζαβέλα στον τρίτο παίκτη. Και τα 2 ενδεχόμενα είναι πολύ δύσκολο να συμβούν, οπότε θα ποντάρουμε στη σιγουριά των πιθανών φετινών δευτεραθλητών.

Ν. Ιωνία - Κηφισιά
Άλλο ένα βήμα για την κατάληψη τουλάχιστον της 3ης θέσης αναμένεται να κανει το δίδυμο Δρούγα - Τσακίρη το πρωίνό της Κυριακής.


Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι μέσα στο ΣΚ έχουμε μια μάχη κορυφής, άλλη μια για τους μεσαίους της κατηγορίας και μια τρίτη στην ουρά.
Περισσότερα μετά τα παιχνίδια στην Αθληική Κυριακ.. εεε στη διαδικτυακή συχνότητα του Blog μας!
Καλά spin σε όλους ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου