Τα όσκαρ της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής

Τα όσκαρ συνεχίζονται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, με το greektabletennis να κάνει αφιέρωμα στην Β' Εθνική Ανδρών Αττικής. Ο λόγος είναι απλός: Γνωρίζουμε καλύτερα την κατηγορία και δεν έχουμε μιλήσει με φίλους- προπονητές από την Α2 για να έχουμε πλήρη εικόνα!! Επομένως σήμερα θα το προχωρήσουμε λίγο παραπάνω και θα δώσουμε όσκαρ στις εξής κατηγορίες: MVP του πρώτου γύρου. Μεγαλύτερης έκπληξης, καλύτερης απόδοσης και τον ρούκι!!!




ΟΣΚΑΡ Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου

Οι Φιναλίστ

Νίκος Βλαχάκης: Ο μικρός του Καρέα τα έχει πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι γίνεται σημαντική δουλειά στην ομάδα του. Είναι από τους πλέον επικίνδυνους παίκτες και συνδυάζει τεχνική με... φωνή!

Γιάννης Ράμμος: Εχει κάνει νίκες πολύ σημαντικές στην κατηγορία, καθώς έχει κερδίσει Σιώκο, Χυλομάτη κι έχει βοηθήσει πολύ τον Καρέα. Μπορεί ο Βλαχάκης να θεωρείται καλύτερος, αλλά δεν έχει βγάλει λίγες φορές αυτός το φίδι από την τρύπα, ενώ κέρδισε και τον Τσόπελα της ΑΕΚ.

Παναγιώτης Σιφωνιός: Εδώ γελάνε και οι πέτρες! Δεν έχει κάνει νίκη όλη την χρονιά, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι έχει ανέβει αισθητά και παίζει πολύ καλά. Στον Εσπερο περιμένουν να κάνει κάποια έκπληξη... Στην λίστα μπήκε επειδή δεν υπάρχει τρίτος πρωτοεμφανιζόμενος και οι πιθανότητες να κερδίσει είναι, όσες πιθανότητες έχει να γνωρίσει την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κι εκείνη να τον ερωτευτεί παράφορα!

AND THE WINNER IS...

O Ράμμος
Γιάννης Ράμμος!!!! Ο μικρός έδειξε ότι με σωστή δουλειά και σκληρή προσπάθεια μπορεί να γίνει αποτελεσματικός κι επικίνδυνος. Στην αρχή στον Καρέα θα του έδιναν απλά συμμετοχές κι αν χρειαζόταν θα έπαιζε ο Γεβόν. Πλέον, όμως και με βάση την εικόνα του έχει εξασφαλίσει θέση στην βασική τριάδα.





Οscar Καλύτερης απόδοσης

Οι φιναλίστ

Κώστας Μαδέσης: Η αξία του είναι δεδομένη και μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι η κατηγορία φέτος είναι πολύ δύσκολη, έχει αποδείξει ότι είναι παιχταράς. Δεν έχει κάνει καμία ήττα φέτος και συνεχίζει σταθερά την Κάντζα σε... πρωταθλητισμό. Υ.Γ. Η ήττα του από τον Βλοτινό δεν μετράει, καθώς ο Γιάννης είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο!!!

Κώστας Χυλομάτης: Ο πιο προπονημένος Ελληνας έχει δείξει ότι η συστηματική δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια έχει αποδώσει. Εχει πιάσει πολύ καλές εμφανίσεις κι έχει κάνει και νικάρες, όπως ο Ταντσούρας και Ανδριόπουλος. Αν λύσει και το θέμα με τα... ψυχολογικά που τον πιάνουν όταν αντιμετωπίζει μικρούς θα ήταν τέλειος!!

Διονύσης Βασιλείου: Η απόδοση που πιάνει σε όλα τα παιχνίδια είναι υψηλή και έχει οδηγήσει εκ του ασφαλούς τον Παναθηναϊκό στην δεύτερη θέση. Σε δύο κακές μέρες βρέθηκε και η ομάδα του έχασε. Είναι το βαρόμετρο για τους "πράσινους".

AND THE WINNER IS...

O Μαδέσης
Κώστας Μαδέσης!!!  Η αλήθεια είναι ότι αυτή την κατηγορία την βάλαμε ειδικά για τον Μαδέση, καθώς είναι κρίμα ένας ανυπέρβλητος Βλοτινός να του στερήσει ένα όσκαρ! Εδειξε φέτος ότι ξέρει πολλά καντάρια πινγκ πονγκ και δεν χάνει από κανέναν.










Oscar Μεγαλύτερης Έκπληξης

οι Φιναλίστ...

Κώστας Χυλομάτης: Στην αναμέτρηση των Αετών Πόλης με την Μαγκουφάνα το παιχνίδι πήγε στο 3-3. Εκεί ο Χυλομάτης έπαιξε με τον Ταντσούρα, που ουσιαστικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν το Ν.2 της κατηγορίας. Ο Χι-Λονγκ επιβλήθηκε με 3-1 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του!!!

Γιώργος Λέγγερης: Είναι δεδομένο ότι ο Βλοτινός κάνει τρεις νίκες και στους Αετούς ψάχνουν την τέταρτη! Στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι πήγε στο 3-3 κι εκεί έπαιζε ο Λέγγερης με τον Βασιλείου. Σε ένα εντυπωσιακό ματς κέρδισε ο Λέγγερης κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του!

Νίκος Λάκατας: Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σαν... παραγγελιά έπαιξε ο Λάκατας στο εναρκτήριο ματς με τον Σιώκο. Ο αθλητής του Εσπέρου πιάνοντας καταπληκτική απόδοση κέρδισε 3-0 και πέτυχε τη νίκη της καριέρας του.

AND THE WINNER IS...

Ο... ιπτάμενος Λέγγερης!!
Γιώργος Λέγγερης!!! Τα κριτήρια ήταν δύσκολα και κέρδισε ο Λέγγερης τον Χυλομάτη στις λεπτομέρειες. Και οι δύο κέρδισαν στο τρία όλα, αλλά αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν ότι έως εκείνο το σημείο ο Βασιλείου δεν είχε γνωρίσει ήττα, ενώ ο Ταντσούρα έκανε κι άλλες στραβές!! Οσο για τον Λάκατα είναι πάντα πρώτος στις καρδιές σας!!!





OSCAR καλύτερου παίκτη

Οι φιναλίστ

Γιάννης Βλοτινός: Ο "Βλο" δεν έπρεπε να μπει σ' αυτή την κατηγορία, γιατί αν έπαιζε στην Α1 δεν ξέρω αν και πόσες ήττες θα έκανε. Είναι παίκτης άλλου επιπέδου και χωρίς υπερβολή κάνει πλάκα σε όλους τους αθλητές στην κατηγορία.

Κώστας Μαδέσης: Οπως προείπαμε το ταλέντο του μεγάλο, έχει οδηγήσει εκ του ασφαλούς την Κάντζα πετυχαίνοντας δύο και τρεις νίκες σε κάθε ματς.

Αγγελος Ανδριόπουλος: Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας, αλλά έχει κάνει δύο στραβές ήττες που για το επίπεδό του δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει. Εχει χάσει από Χυλομάτη και Ζαΐρη. Από εκεί και πέρα είναι το βαρύ πυροβολικό της ΑΕΚ.

AND THE WINNER IS...
Ο,τι και να πεις γι αυτόν είναι λίγο


Γιάννης Βλοτινός!!! Χωρίς σχόλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου