Α΄ Αττικής Ανδρών (15η και 16η αγωνιστική)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες του αθλήματος!
Με την έλευση της ωραιότερης εποχής του χρόνου, έρχεται και η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματός μας με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ως συνήθως, ειδικά στην ουρά της βαθμολογίας! Ξεχωρίζει το ματς μια κατηγορία μεταξύ Παλάσκα και Ανθούπολης! Μιλώντας με τους 2 παλιούς παίκτες-ψυχές των ομάδων (Μιράμπογλου και Πιερρακέα) γνωρίζω ότι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη και προσωπικά ανυπομονώ να βρεθώ το Σάββατο στις 12 στο γειτονικό Μπουρνάζι για να δω από κοντά τη μεγάλη μάχη της δυτικής Αττικής! (εισιτήριο 10€, VIP θέσεις-κοντά στη σόμπα 20€, μαθητικό-φοιτητικό 5€)
Έχουμε και λέμε λοιπόν:




Σάββατο 08/03/2014

Παλάσκας - Ανθούπολη
Το απόλυτο ντέρμπι του ΣΚ! Πρακτικά αδύνατο να γίνουν προγνωστικά. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όποιος πάρει το διπλό θα είναι το μεγάλο φαβορί. Ιδιαιτέρως συναρπαστικά θα είναι (αν προκύψουν) τα 3 ζευγαρώματα μεταξύ πρώτων , δεύτερων και τρίτων παικτών. Δλδ Μιράμπογλου - Κ. Μαντάς , Κατριβέσης - Πιερρακέας και Τζαβέλας - Χριστοδούλου. Ανυπομονούμε..

Ν. Ιωνία - Αγ. Βαρβάρα
Αφού δεν καταφέραμε να νικήσουμε στο εντός έδρας παιχνίδι όπου η Ν. Ιωνία είχε και ελλείψεις, θεωρώ πολύ δύσκολο να το πετύχουμε εκτός έδρας και μάλιστα σε έναν σχετικά δύσκολο χώρο με μέτριο φωτισμό. Anyway είναι καλή ευκαιρία να βρεθούμε με τους φίλους Δρούγα, Τσακίρη και ίσως την προπονήτρια Νταβατζή.

Κηφισιά - Ελληνικό
Οι επίδοξοι πρωταθλητές δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Κηφισιάς.

Άρης 06 - Αμοργός
Ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο έχουν αποδειχθεί φέτος οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα κοντράρουν τον Άρη που θέλει τη νίκη για να σιγουρέψει τη 2η θέση από σήμερα.

ΑΦΟΑΝ - Διόνυσος
Μετά τις σημαντικές νίκες που πέτυχε τελευταία ο Διόνυσος, σχεδόν σιγούρεψε την 4η προνομιούχο θέση και με ένα εύκολο πέρασμα από τον Κορυδαλλό αναμένεται να την αγκαλιάσει ακόμα πιο σφιχτά.


Κυριακή 09/03/2014

Ανθούπολη - ΑΦΟΑΝ
Εύκολο μεσημέρι περιμένει την Ανθούπολη που σημαίνει ανάκαμψη στο βαθμολογικό πίνακα.

Διόνυσος - Άρης 06
Η δυνατή τριάδα του Άρη αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη στο ιδιαίτερο ντέρμπι με τους φίλους και συνομήλικους τους παίκτες του Διονύσου, εκτός αν ο Ασημακόπουλος ξεπεράσει τον εαυτό του και πετύχει 3 νίκες, όποτε και όλα θα είναι ανοιχτά!

Αμοργός - Κηφισιά
Τη νίκη που θα τους κρατήσει ψηλά αναμένεται να πετύχουν οι Αμοργιανοί, παρότι πιθανότατα έχουν ήδη βρεθεί εκτός στόχου ανόδου.

Ελληνικό - Ν. Ιωνία
Άλλη μια νίκη έχει το πρόγραμμα για την ομάδα του Γ. Κορδούτη απέναντι στους 'χάλκινους' της Ν. Ιωνίας!

Αγ. Βαρβάρα - Παλάσκας
Άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου ο Παλάσκας θέλει να επαναλάβει τη νίκη του πρώτου γύρου. Αν ο Μιράμπογλου πετύχει παλι 3 νίκες, αναμφίβολα ο Παλάσκας θα είναι το φαβορί. Οψόμεθα.


Καλά ανοιξιάτικα spin σε όλους!
Και για το τέλος ένα πολύ ωραίο ξεσηκωτικό τραγούδι που παίζει σε απανωτά repeat στο pc μου τον τελευταίο μήνα κι έχει αγγίξει τα... 200.000.000 views στο youtube!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg , Counting stars.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου