Προκριματικά Παμπαίδων-Παγκορασίδων Δυτικής Ελλάδας

η Βασιλική Ηλιοπούλου πέρασε ως νο1 στις παγκορασίδες
Με 8 παμπαίδες και 4 παγκορασίδες θα εκπροσωπηθεί η Δυτική Ελλάδα στην τελική φάση Παμπαίδων-Παγκορασίδων!!! Από τις πολύ υψηλές τους θέσεις στους πίνακες αξιολόγησης πέρασαν 3 παμπαίδες και 3 παγκορασίδεςΓεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών - νο1), Παναγιώτης Αδριανός (Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών - νο 4), Νίκος Κορδαλής (Ε.Α. Βόχας - νο 5), Βασιλική Ηλιοπούλου (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας - νο 1), Αθηνά Λιβιεράτου (Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών - νο 2) και Ναταλία Καφάτου (Α.Ο. Φαέθων - νο 4). Στα αγωνιστικά, οι παγκορασίδες πήραν 1 επιπλέον πρόκριση, ενώ οι παμπαίδες 5 προκρίσεις. Την πρόκριση στις παγκορασίδες πήρε η μικρή αθλήτρια από την ΚρήτηΓεωργία Πρωτοπαπαδάκη (που αγωνίζεται με τον Α.Π.Σ. Αναγεννησιακό), ενώ στα αγόρια προκρίθηκαν οι Θεμιστοκλής Αδριανός (Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών), Αλέξανδρος Μαργαρίτης (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας), Δημήτρης Κατσαρός (Ε.Α. Βόχας), Κων/νος Δήμος (Ο.Ε.Α. Κορινθίας ο "Λέων") και Βασίλης Βαγενάς (Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών).

ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης πέρασε ως νο1 στους παμπαίδες




ο Παναγιώτης Αδριανός πέρασε ως νο4
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στους παμπαίδες δημιουργήθηκαν 10 όμιλοι (7 των 4 και 3 των 3), και όλα τα φαβορί προκρίθηκαν ως 1οι από τους ομίλους. Στα νοκ-άουτ, ο Αντώνης Σούλα (Α.Ο. Ξυλοκάστρου) δυσκόλεψε αρκετά τον Δημήτρη Κατσαρό (Ε.Α. Βόχας), αλλά τελικά ο Δημήτρης επικράτησε και πήρε την πρόκριση. Ο Θέμης Αδριανός (Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός), ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης (Π.Α.Λ. Φοίνικες) και ο Βασίλης Βαγενάς (Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος) δεν αντιμετώπισαν κανένα θέμα και ως φαβορί πέρασαν εύκολα στην τελική φάση. Ο μόνος από τα 5 πρώτα φαβορί (που οδηγούσαν σε πρόκριση) που έμεινε εκτός τελικής φάσης ήταν ο Ιάσωνας Φιλιππόπουλος, ο οποίος ηττήθηκε από τον πολύ καλό Κων/νο Δήμο (Ο.Ε.Α. Κορινθίας ο "Λέων") με 3-1 σετ σε ένα ωραίο παιχνίδι.


η Αθηνά Λιβιεράτου πέρασε ως νο 2
Στις παγκορασίδες δημιουργήθηκαν 3 όμιλοι των 4 και τα φαβορί προκρίθηκαν ως 1οι από τους ομίλους σχετικά εύκολα. Στην συνέχεια, στον ημιτελικό η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη (Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός δανεική από Α.Ο. Χανίων) αντιμετώπισε την Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη (Π.Α.Λ. Φοίνικες δανεική από Α.Ο. Χανίων). Βρισκόταν 2-0 και 9-5 πίσω, αλλά κατάφερε να γυρίσει το σετ και το παιχνίδι!!! Στο επόμενο παιχνίδι, έδειξε ότι ήταν καλύτερη από την Νεφέλη Καφάτου (Α.Ο. Φάρος) και πήρε την πρόκριση νικώντας 3-1!

η Ναταλία Καφάτου πέρασε ως νο 4


ο Νίκος Κορδαλής πέρασε ως νο 5
Θέμης Αδριανός

Αλέξανδρος Μαργαρίτης

Βασίλης Βαγενάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου