Το μυστικό της επιτυχίας της Disney!!!

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς ποια είναι η Disney. Ολος ο κόσμος την γνωρίζει και αρκετός κόσμος ονειρεύεται να επισκεφτεί μία από τις Disneyland!! Αλλά για να φτάσει εκεί που έφτασε, που στηρίχθηκε; Ο δρόμος για την κορυφή δεν ήταν εύκολος, αλλά άμα έχεις καλό τμήμα marketing όλα γίνονται!!!




Δείτε πως κατάφερε η Disney κι έφτασε στην κορυφή!!!

1) Αγώνας μέχρι τελικής πτώσης!!


Ο Ντόναλντ Ντακ εναντίον της Μίνι Μάους με τον Γκούφυ και τα ανιψάκια του Ντόναλντ (Χιούη, Λιούη, Ντούη) να κάνουν τους διαιτητές!!









2) Πως να μην ξεπουλήσει;



Και πως να μην ξεπουλήσει ένα τέτοιο κόμικς! Τα ανιψάκια παίζουν πινγκ πονγκ με τον δύσμοιρο Ντόναλντ να θυμίζει... τραπέζι έτσι όπως κάθεται στην μέση!

















3) Τι Νιντεντο κι αηδίες!


 Εχουμε δει όλοι το Νιντέντο και μάλιστα έχουμε δει στο youtube πολλά ατυχήματα!! Αλλά προφανώς έκλεψε την ιδέα από το συγκεκριμένο παιχνίδι... Τι άλλο θα κάνουν για να πουλήσουν;!!!!














4) Πούλησε και ξανακυκλοφορεί!!!


Αφού το προηγούμενο τεύχος, εξαντλήθηκε πως να μην επαναλάβουν στην Disney αυτή την επιτυχία! Η μόνη διαφορά ότι αυτή την φορά ο Ντόναλντ θα... μονομαχήσει τα ανηψάκια του! Εντάξει όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει καμία τύχη!!















5) Ποιος είδε τον Μίκυ και δεν τον φοβήθηκε!!!



Με αυτό το βλέμμα είναι δύσκολο να χάσει!!! Ο Βλοσυρός κι αποφασιστικός Μίκι Μάους ετοιμάζεται να πάρει πόντο από το σερβίς του!!!










6) Μόνο αυτό μας έλειπε... 


Δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις ένα ξύλο και δύο λάστιχα!!! Πάρε ΄παιδί μου από την Disney και φτηνά είναι και θα το χαρείς κιόλας!!!















Και μετά απορούμε πως έφτασε η Disney τόσο ψηλά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου