Προκριματικά παμπαίδων - παγκορασίδων Θράκης

Ο Σταματόπουλος
Μεγάλος ο  αριθμός των αθλητών που συγκεντρώθηκε και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσουν τις τρεις προκρίσεις για την τελική φάση παμπαίδων - παγκορασίδων. Σταματόπουλος στους παμπαίδες και Χατζηκύρκα και Βασιλειάδου στις παγκορασίδες πήραν τα εισιτήρια για την τελική φάση




Στους παμπαίδες το μαγικό χαρτάκι της πρόκρισης ήταν ένα και νικητής των αγώνων ανάμεσα σε 38 αθλητές αναδείχθηκε ο Ηλίας Σταματόπουλος του Φάρου. Στο δρόμο για τον τελικό κέρδισε με σκορ 3-1 το πρώτο φαβορί τον αγώνων τον Παπαδόπουλο του Εθνικού ενώ συναρπαστικός ήταν και ο τελικός ανάμεσα σε δύο αθλητές του Φάρου Τσίτσιο και Σταματόπουλο με νικητή τον Σταματόπουλο και σκορ 3-1.

Η Βασιλειάδου

Στις παγκορασίδες οι προκρίσεις ήταν δύο ανάμεσα σε 26 αθλήτριες  και νικήτριες ήταν το πρώτο φαβορί των αγώνων Βασιλειάδου Θεοδώρα του Εθνικού που επιβλήθηκε στον τελικό με 3-0 επι της Πιστόλα του Φάρου καθώς και  Χατζηκύρκα Ελισάβετ του Φαρου η  οποία κέρδισε δύσκολα στον δεύτερο τελικό την Ψημμένου του Α.¨Ο Ορεστιάδας με σκορ 3-2.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΡΕ? ΟΛΟ ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ...ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή