Προγνωστικά για τα παιχνίδια της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών Αττικής. Τα… ντέρμπι είναι πολλά και διακυβεύονται πολλά κυρίως για το ποια ομάδα θα πάει από τους Κάντζα, ΑΕΚ και Μαγκουφάνα στα μπαράζ. Οσον αφορά τις θέσεις του υποβιβασμού όλα λογικά έχουν κριθεί με τους Ζωγράφου, Εσπερο και Αγία Βαρβάρα να παίρνουν τον δρόμο για την Α’ Αττικής. Ματσάρα κορυφής έχει την Κυριακή με τους Αετούς Πόλης να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, τα παιχνίδια του Εσπέρου με Φιλονίκη και ΑΕΚ αναβλήθηκαν. Ο λόγος είναι ότι ο… «αθλητής» Αϊβαλιώτης θα συμμετάσχει στο σχολικό πρωτάθλημα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι τον έχουμε στείλει στην Κίνα για εντατικές προπονήσεις, ώστε να κάνουμε 4Χ4 στα τελευταία ματς και να σωθούμε!!




Μαγκουφάνα – Παναθηναϊκός 2

Η Μαγκουφάνα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μπει στην τριάδα που οδηγεί στα μπαράζ. Σε ένα παιχνίδι που θα είναι μεγάλο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την νίκη. Πάντως σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα της Πεύκης τότε μπαίνει γερά στην διεκδίκηση της 3ης θέσης.

Καρέα – Ζωγράφου 1

Ο Καρέας θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα τον ουραγό Ζωγράφου και θα κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Αν τελικά κερδίσει η ομάδα του Γεβόν τότε θα χρειάζεται ένα δίποντο με Αγία Βαρβάρα και Εσπερο (σ.σ. τελευταίο Σ/Κ) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

ΑΕΚ – Κάντζα 1

Ντέρμπι με τα όλα του. Ο νικητής δεν παίρνει απλά τους δύο βαθμούς, αλλά κάνει και το πλέον καθοριστικό βήμα για την είσοδό του στα μπαράζ. Στον πρώτο γύρο η Κάντζα είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη και είχε κερδίσει με 4-2. Θα μπορέσει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία; Θα στηριχθεί στον… άχαστο Μαδέση και από εκεί και πέρα οι Γαβριήλ και Ζαΐρης θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν. Από την άλλη στον πρώτο γύρο για την ΑΕΚ είχε στοιχίσει η ήττα του Ανδριόπουλου από τον Ζαϊρη. Όπως και να έχει νομίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι οριακά λίγο πιο πάνω…

Αετοί πόλης – Αγία Βαρβάρα 1

Δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα οι Αετοί που λογικά θα αγωνιστούν χωρίς τον Βλοτινό και σ’ αυτό το παιχνίδι.


Παναθηναϊκός – Αετοί Πόλης 2

Στον πρώτο γύρο καθάρισε ο Λέγγερης το ματς, ο οποίος κέρδισε τον Βασιλείου με 3-2. Με συνδυασμό τις τρεις νίκες του Βλοτινού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βγει ακόμα μία νίκη για τους Αετούς. Γι αυτό τον λόγο είναι και φαβορί

Αγία Βαρβάρα – Φιλονίκης 2

Ο Φιλονίκης εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ξανά την Αγία Βαρβάρα. Οι Λιλής, Μάρτος και Δέσης δεν μπορούν να απειληθούν από τους Αλεξανδρόπουλο, Μπαλάφα και Φλασκή.

Κάντζα – Καρέας 1

Η Κάντζα θα έχει αφήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ανεξάρτητα το αποτέλεσμα θα θέλουν τη νίκη με Καρέα, για να έχουν ελπίδες για μπαράζ. Από την άλλη ο Καρέας χωρίς άγχος θα επιδιώξει μία μεγάλη νίκη που θα του εξασφαλίσει τα μπαράζ.

Ζωγράφου – Μαγκουφάνα 2

Εύκολο πρωινό θα έχει η Μαγκουφάνα η οποία θα κερδίσει το Ζωγράφου χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου