Παναγόπουλος, Φίσερ, αφοί Δαμιανή, Τουντακώβα και Γραμματοπούλου οι νικητές στο Παναττικό!!

Οι νικητές στους εφήβους!
Το Παναττικό πρωτάθλημα της που διεξήχθη στον... ανανεωμένο χώρο της Βούλας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Οι συμμετοχές έφτασαν τις 209 και οι αθλητές ευχαριστήθηκαν σούπερ αγώνες, υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και φυσικά την... ζεστή ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί η Βούλα! Οι Στρ. Δαμιανής (έφηβους),  Τουντακώβα (νεανίδες), Ξ. Παναγόπουλος (Παίδες), Φίσερ (Κορασίδες), . Δαμιανής (Παμπαίδες) και Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Πανκορασίδες) πρώτευσαν στις κατηγορίες! Διαβάστε την... δέσμευση του Ξάνθου Παναγόπουλου που είχε κάνει σε περίπτωση που κατακτούσε την... κούπα!!




Τα αξιοσημείωτα- παρασκήνια


  • "Βεντέτα" ξέσπασε στο Παναττικό πρωτάθλημα ανάμεσα στις οικογένειες Δαμιανή και Σταματούρου! Ο Στράτος και ο Γιάννης έπαιξαν στον τελικό με τους Γιώργο κι Αλκιβιάδη αντίστοιχα. Η οικογένεια Δαμιανή, όμως, επέστρεψε στο σπίτι με δύο κύπελλα, καθώς κέρδισε τους ισάριθμους τελικούς!
  • Ο Ξάνθος Παναγόπουλος έψαχνε την διάκριση καιρό τώρα και η σκληρή προπόνηση απέδωσε καρπούς με την πρώτη θέση στο Παναττικό! Πάντως ο ίδιος δεν πρέπει να το πίστευε και πολύ, καθώς δήλωσε επίσημα πως αν σηκώσει την κούπα θα κουρευτεί και μάλιστα... Μοϊκάνα! Εκτός κι αν είχε προαποφασίσει να κουρευτεί έτσι! Περιμένουμε να δούμε αν θα τηρήσει τον λόγο του!! Υ.Γ. Ξάνθο μπορείς να τραβήξεις και βιντεάκι για να το ανεβάσουμε!!!
  • Είχαμε ακούσει ότι ο Μάκης Χατζηλυγερούδης είχε τον τίτλο του γκαντέμη, αλλά αυτό που έγινε την Κυριακή δεν το περιμέναμε! Τον πήρα με το αυτοκίνητό μου για να τον πάω στην Βούλα (σ.σ. πρώτη φορά) και το αμάξι έμεινε!!! Ολόιδιος Γκαστόνε είναι ο άτιμος. Μακριά κι αγαπημένη!!!
  • Ο Ξ. Παναγόπουλος και ο Μπόσκοβιτς έκαναν το μεγαλύτερο σκορ του τουρνουά και ίσως της χρονιάς! Στο πρώτο σετ ο Ξάνθος το κατέκτησε... "εύκολα" 24-22!!! Για την ιστορία το τελικό σκορ ήρθε 3-0!

Στους Εφηβους ο Στράτος Δαμιανής κέρδισε 3-1 τον Γιώργο Σταματούρο σε έναν ωραίο τελικό. Οι δύο αθλητές ανήκουν στην κατηγορία των Παίδων, αλλά διάλεξαν την παραπάνω κατηγορία για να έχουν πιο δύσκολα παιχνίδια!!

Στους Παίδες, ο Ξάνθος Παναγόπουλος έκανε την υπέρβαση και κέρδισε 3-1 τον Ράμμο στον τελικό (10-12, 11-7, 11-7, 11-9.!

Στις Νεανίδες στον πιο συναρπαστικό τελικό του τουρνουά η Αλεξάνδρα Τουντακώβα κέρδισε 3-2 την Στέλλα Πατεράκη (11-5 9-11, 8-11, 11-8, 11-7).

Στις Κορασίδες η υπόθεση ήταν... οικογενειακή! Οι δύο συμπαίκτριες και φίλες Φίσερ και Ισαμπάλογλου έπαιξαν αντίπαλες στον τελικό και τελικά κέρδισε η πρώτη με σκορ 3-1 (9-11, 11-9, 11-5, 12-10)


Στους Παμπαίδες ο Γιάννης Δαμιανής κέρδισε τον Αλκιβιάδη Σταματούρο με 3-0 (11-6, 11-9, 11-5)

Στις Παγκορασίδες η Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου επιβλήθηκε με 3-1 της Βασιλική Ηλιοπούλου (11-5, 6-11, 11-9, 11-7).

Οι νικητές

ΕΦΗΒΟΙ:

1. Στράτος Δαμιανής (Α.Ο. Ταταύλα)

2. Γιώργος Σταματούρος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

3. Γιάννης Πετρόπουλος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

-. Αντρέι-Ράντου Κοντουράρου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Αλεξάνδρα Τουντακώβα (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

2. Στέλλα Πατεράκη (Α.Ο. Άρης 2006)

3. Ελένη Στραϊτούρη (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

-. Μαρία Αντωνιάδου (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Ξάνθος Παναγόπουλος (Α.Ο. Άρης 2006)

2. Γιάννης Ράμμος (Α.Ο. Καρέα)

3. Νίκος Βλαχάκης (Α.Ο. Καρέα)

-. Νίκος Σωτηρίου (Ε.Α. Βόχας)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)

2. Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου (Α.Ο. Άρης 2006)

3. Ελένη Σοφρά (Α.Ο.Σ. Τελαμών)

-. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Άρης 2006)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

1. Γιάννης Δαμιανής (Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού)

2. Αλκιβιάδης Σταματούρος (Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού)

3. Νίκος Κορδαλής (Ε.Α. Βόχας)

-. Παναγιώτης Αδριανός (Αναγεννησιακός Πατρών)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Α.Ο. Ελληνικού)

2. Βασιλική Ηλιοπούλου (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)

3. Δέσποινα Μυτακίδου (Α.Κ. Ζωγράφου)

-. Αθηνά Λιβιεράτου (Αναγεννησιακός Πατρών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου