Παρασκήνια γιατί... τελειώνει το πρωτάθλημα!!!


Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και όπως όλα δείχνουν μαζί με την αγωνιστική δράση θα μας τελειώσουν και τα παρασκήνια, γι αυτό απολαύστε τα όσο... υπάρχουν!!!




Μεγάλα παιχνίδια είχαμε το Σαββατοκύριακο στην Β' Εθνική Ανδρών Αττικής. Το μεγαλύτερο όλων αυτό της ΑΕΚ με την Κάντζα. Η "ένωση" υποδέχτηκε την παρέα του Μαδέση με σκοπό μία θέση στα μπαράζ! Το παιχνίδι μεταδόθηκε κι από το aeklive με την μόνη διαφορά είναι ότι από την χαρά τους για ΄τη νίκη της ομάδας τους ξέχασαν που βρίσκονταν κι έβαλαν τίτλο στο άρθρο: "Νίκη μέσα στην Κάντζα"!!!! Ρε μεγάλε δεν είχες πάει στην Κάντζα!!!

Υπάρχουν, όμως και χειρότερα! Στην Α' Αττικής η Αγία Βαρβάρα, η Ανθούπολη κι ο Παλάσκας παλεύουν για την παραμονή! Την Κυριακή, λοιπόν, έπαιζαν Αγία Βαρβάρα - Παλάσκας και ήθελαν αμφότεροι την νίκη. Σε κάποια φάση ο Μιράμπογλου (σ.σ. αγωνίζεται στον Παλάσκα) ρωτάει: ρε παιδιά ξέρετε τι έκανε χθες η Ανθούπολη; Λογική ερώτηση και θεμιτό το ενδιαφέρον για την ομάδα του, το μόνο... αξιοπερίεργο ήταν ότι Ανθούπολη είχε αγωνιστεί με την ομάδα του... Μιράμπογλου και μάλιστα είχε κερδίσει ο Παλάσκας...!!!

Δεν είναι παρασκήνιο, αλλά σίγουρα είναι αξιοσημείωτο! Στο σχολικό πρωτάθλημα (σ.σ. δεν θα μιλήσουμε για τον Αϊβαλιώτη) που παίζει στο σχολικό, ενώ γενικότερα κινείται σαν... βετεράνος, αλλά για τον Σιάχο! Ο Αθλητής της Βόχα έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε με 3-0 τον Ζώνιο και τον άφησε εκτός μεταλλίων! Παράλληλα έχω πάντα της εξής απορία: Πως γίνεται στα παιχνίδια του Σιαπκαρά με τον Αγγελάκη, το ξανθό αγόρι να προηγείται συνέχεια, να είναι σε όλο το ματς μπροστά και στο τέλος να χάνει...;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου