Δύο... "οριακές" ήττες για τον Εσπερο!!

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια περιελάμβανε το μενού της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής! Ο Εσπερος αντιμετώπιζε αρχικά το Σάββατο τον Φιλονίκη και την Κυριακή την ΑΕΚ. Σε δύο "αμφίρροπες" αναμετρήσεις η ομάδα της Καλλιθέας γνώρισε ισάριθμες ήττες!!


Φιλονίκης - Εσπερος 4-0

Στις λεπτομέρειες έχασε το πρώτο παιχνίδι ο Εσπερος. Παίζοντας με τον Φιλονίκη η ομάδα της Καλλιθέας έκανε ότι μπορούσε για να τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα και να πάμε επιτέλους για σουβλάκια, που θα πλήρωνε φυσικά ο Μάρτος!! Στο πρώτο ματς ο Λιλής αντιμετώπισε τον Αϊβαλιώτη. Αν και ο παίκτης του Φιλονίκη έδειχνε ότι δεν ήταν σε καλή μέρα και μπερδευόταν με την άμυνα το... αλάνι ο Αϊβαλιώτης σε όλα τα κρίσιμα σημεία έπαιξε επίθεση κι έχασε 3-0! Συνέχεια είχε ο Δέσης με τον Λάκατα. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι ο αθλητής του Εσπέρου κατάφερε και πήρε σετ συνολικά στους πόντους, καθώς εσφαλμένα νόμιζε ότι κερδίζει αυτός που κάνει περισσότερα τσαφ ή δεν ακουμπάει την μπάλα. Το 3-0 ήταν αναπόφευκτο. Στην συνέχεια ο Μάρτος που έκανε τον άρρωστο και έβηχε επίτηδες για να αποπροσανατολίσει τον αντίπαλο κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό. Το διπλό έληξε 3-1 υπέρ του Φιλονίκη, αλλά οι παίκτες του Εσπέρου πανηγύρισαν δεόντως το σετ που κατέκτησαν...
Στα σημαντικά τώρα ο Μάρτος μετά το τέλος του αγώνα κέρασε (επιτέλους) τα σουβλάκια που χρωστούσε εδώ κι ένα χρόνο! Βέβαια, το γεγονός ότι πλήρωσε μάλλον του έκατσε λίγο βαριά και δεν μπορούσε να το χωνέψει γι αυτό κι έφαγε δύο... σαντουιτσάρες με γύρο κοτόπουλο! Πάντως μετά το πρώτο κι ενώ ήταν διστακτικός στο να παραγγείλει δεύτερο σάντουιτς αποφάσισε ότι δεν μπορεί να είναι τόσο... χορταστικό με γύρο κοτόπουλο, πατάτες, ντομάτα, καρότο και σος γι αυτό έδωσε παραγγελία στην σερβιτόρα να μην βάλει... καρότο!!!
Από την άλλη, ο Λιλής ανακάλυψε την Pepsy!! Πρώτη φορά ήπιε στην ζωή του το συγκεκριμένο αναψυκτικό; Αφού έδειξε ξενερωμένος που δεν είχε Coca-cola... δοκίμασε από την pepsy twist και max που υπήρχαν στο τραπέζι και μετά παρήγγειλε μία δικιά του!!!
Ο δε... συνεργάτης του blog και επιστήθιος φίλος Μιχάλης Χαρίδας στο σουβλατζίδικο μιλούσε συνέχεια στο τηλέφωνο και μόλις το έκλεισε πλήρωσε κι έφυγε... Θα ήθελα πολύ να μάθω το... περιεχόμενο της τηλεφωνικής συζήτησης!!

Εσπερος - ΑΕΚ 0-4

Δύο παιχνίδια είχαν ενδιαφέρον από αυτή την αναμέτρηση και στα δύο η ΑΕΚ έδειξε ότι διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και καλύτερες μονάδες. Στο εναρκτήριο παιχνίδι ο Λάκατας αντιμετώπιζε τον Ανδριόπουλο. Ο αθλητής του Εσπέρου αν και βρέθηκε στο πρώτο σετ να προηγείται με 7-3 και 9-6 στο τέλος το έχασε. Πήρε το δεύτερο κι έχασε οριακά το τρίτο. Στο τελευταίο σετ, απαλλαγμένος από το άγχος και βρίσκοντας τα πατήματά του ο Ανδριόπουλος το κατέκτησε εύκολα και κέρδισε 3-1 σε ένα πολύ ωραίο ματς! Στα υπόλοιπα δύο ατομικά παιχνίδια δεν υπήρχε ενδιαφέρον! Ο Αϊβαλιώτης αντιμετώπισε τον μετρ στην άμυνα Φωτόπουλο κι έχασε εύκολα, ενώ ο Τσόπελας κέρδισε εύκολα 3-0 τον Σιφωνιό. Το διπλό ο Φωτόπουλος και Τσόπελας κέρδισαν 3-2 τους Λάκατα και Αϊβαλιώτη και τελικά πήραν τη νίκη που ούτως ή άλλως άξιζαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαμψε δια της απουσίας του ο Θανάσης Δελαρόκας, ο οποίος είχε πει ότι θα έρθει στο γήπεδο, αλλά προτίμησε να πιει καφέ! Ενδεχομένως να υπάρχει χρηματικό πρόστιμο στην εταιρία που εκπροσωπεί το COMPUTER GURU, θα εξεταστεί από το διοικητικό συμβούλιο του blog μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου