Κοίτα πως ήσουν και πως... έγινες!!!

Πως περνάνε έτσι τα χρόνια; Ούτε που το καταλαβαίνεις, αλλά η τεχνολογία πλέον βοηθάει να κρατάμε για πάντα γερές τις αναμνήσεις μας. Βρήκαμε, λοιπόν και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις... μεγάλες αλλαγές που έχουν κάνει αθλητές του πινγκ πονγκ!! Πως ήταν πριν από λίγα ή πολλά χρόνια! Οι περισσότεροι ήταν γλυκόπαιδα, εκτός από τον... Λιάσκο!!!




1) Εχει τρελή όρεξη για μάθηση!!!


Από μικρός είχε μπει στην... τεχνολογία. Ποιος είναι λοιπόν ο μικρός μας ήρωας που ποζάρει με τεράστιο χαμόγελο; Αν εξαιρέσεις το 1,5 μέτρο που πήρε μάλλον μένει ίδιος!! Κυρίες και κύριοι ο... Νίκος Σιάχος!!










2) Από μικρό είχε αδυναμία στο φαγητό!!!


Φήμες λένε πως δεν ξυπνούσε με τίποτα μικρός, αλλά αν άκουγε την λέξη "μαμ" πεταγόταν έως το ταβάνι! Εκτοτε έχασε μαλλιά, αλλά η αδυναμία για το φαγητό παραμένει αναλλοίωτη με τα χρόνια! Κυρίες και κύριοι ο... Νίκος Λάκατας!! (σ.σ. Αν ακούσω κάποιον να πει οτι μοιάζω με κορίτσι, τότε θα μπει στην μπλακ λιστ του μπλογκ και θα βρίσκεται συνέχεια στα παρασκήνια!!!!!)











3) Αγαπημένη τριάδα


Από μικροί ήταν καλοί φίλοι και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα!! Ποια είναι όμως τα τρία αγόρια μας; Ελα να βοηθήσω και οι τρεις παίζουν στην Α1!!! Κυρίες και κύριοι οι (από αριστερά) Μάκρας, Μουτσάκης, Μαλινάκης!!








4) Ο,τι χειρότερο υπήρχε!!


Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ήταν έτσι πριν από μερικά χρόνια! Η σημερινή του εικόνα αποδεικνύει ότι θαύματα γίνονται! Εντάξει δεν έγινε και Μπραντ Πιτ, απλά πλέον μπορείς να τον κυκλοφορήσεις. Κυρίες και κύριοι ο Παναγιώτης Λιάσκος (σ.σ. το αγόρι στην μέση έχει κλειστά τα μάτια του επειδή δεν μπορεί να βλέπει τον Παναγιώτη; Ποτέ δεν θα μάθουμε)














5) Πόσο μας έχει λείψει!! 



Σαν αυτή την μπούκλα δεν θα βρεθεί ξανά στα χρονικά του πινγκ πονγκ! Δυστυχώς, όμως, ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Χωρίς υπερβολή μας έχει λείψει η μπούκλα του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου και καταδικάζουμε το νέο κούρεμά του με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο!!!












6) Καυτή... τριάδα!!!

Και λέμε καυτή τριάδα, γιατί ο κ. Νίκος Κωστόπουλος είναι ολόιδιος! Οι άλλοι τρεις είναι... onfire και σίγουρα θα τους ήθελες να τους έχεις στην ομάδα τους. Κυρίες και κύριοι οι (από αριστερά) Βλοτινός, Παπαγεωργίου και Γκιώνης!








7) Το ξανθό... αγόρι!!

Δεν υπάρχουν πολλά ξανθά παιδιά στο ελληνικό πινγκ πονγκ! Από την στιγμή που η φωτογραφία είναι παλιά κι αυτομάτως αποκλείεται ο Σιαπκαράς, μόνο ένας θα μπορούσε να είναι! Κυρίες και κύριοι ο... Κωνσταντίνος Κωστόπουλος!















8) Από μικρή είχε αδυναμία στα... μαλλιά!


Τελευταία, αλλά σε καμία περίπτωση καταϊδρωμένη αφήσαμε το... κορίτσι της παρέας μας! Ποια είναι αυτή η μικρή όμορφη κυριούλα που φτιάχνει το μαλλί της; Δεν πάει το μυαλό σας; Σκεφτείτε ποια ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αλλάξει 150 κουρέματα και θα καταλάβετε... Κυρίες και κύριοι η... Μαρία Χριστοφοράκη!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου