Συναρπαστικό διήμερο στην Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής

Φωτόπουλος Vs Γαβριήλ
Πλούσιο διήμερο, με ματσάρες, συναρπαστικά παιχνίδια και κάπου εδώ, ένα αγωνιστικό διήμερο πριν την λήξη του πρωταθλήματος κρίθηκαν ποιες ομάδες θα πάνε στα μπαράζ και ποιες έπεσαν. Αετοί Πόλης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2, ενώ Ζωγράφου, Αγία Βαρβαρα κι Εσπερος θα αγωνιστούν του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα!!!




ΑΕΚ - Κάντζα 4-3

Αυτό το παιχνίδι ήταν όλη η... χρονιά! Η ΑΕΚ βρισκόταν στην 3η θέση και είχε να αντιμετωπίσει την Κάντζα που ήταν 4η με έναν βαθμό διαφορά. Αν κέρδιζαν οι φιλοξενούμενοι τότε θα "καβαλούσαν" την "ένωση" στην ισοβαθμία. Το παιχνίδι αναμενόταν συναρπαστικό κι έτσι έγινε. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Κάντζα! Στο πρώτο ματς ο Ανδριόπουλος πήρε ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο και κέρδισε τον Ζαΐρη με 3-0. Ο άχαστος Μαδέσης επιβλήθηκε 3-0 του Τσόπελα κι έκανε το 1-1 για την Κάντζα. Ο Φωτόπουλος κέρδισε αυτή την φορά τον Γαβριήλ και έκανε το 2-1. Σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο η Κάντζα κέρδισε το διπλό με 3-0 και ισοφάρισε σε 2-2. Ο Μαδέσης, είπαμε, απλά δεν χάνει και επιβλήθηκε του Ανδριόπουλου με 3-1. Στη συνέχεια σε ένα οριακό παιχνίδι ο Φωτόπουλος κέρδισε τον Ζαΐρη με 3-2 και στο έβδομο και τελευταίο ματς ο Τσόπελας επιβλήθηκε με 3-1 του Γαβριήλ κι έδωσε στην ομάδα του την τεράστια νίκη που οδηγεί στα μπαράζ!

Παναθηναϊκός - Μαγκουφάνα 4-3

Η Μαγκουφάνα ήθελε τη νίκη για να έχει ελπίδες για τα μπαράζ, αλλά σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έχασε με 4-3 από τον Παναθηναϊκό κι έμεινε οριστικά μακριά από την πρώτη τριάδα. Τις τέσσερις νίκες για τους "πράσινους" πέτυχαν: Ο Βασιλείου κέρδισε τον Συμεωνίδη κι ο Σιώκος τους Κατράδη και Συμεωνίδη και το διπλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην νίκη του Σιώκου επί του Συμεωνίδη στο έβδομο στην σειρά παιχνίδι, ο δεύτερος προηγήθηκε με 2-0, αλλά το γύρισε ο παίκτης του Παναθηναϊκού κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Για την Μαγκουφάνα ο Ταντσούρα έκανε δύο νίκες σε Βασιλείου και Σενσεβέν, ενώ κι ο Κατράδης κέρδισε τον Σενσεβέν.

Καρέας - Ζωγράφου 4-1

Ο Καρέας έπαιζε με τον ουραγό του πρωταθλήματος Ζωγράφου και ήθελε τη νίκη για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή! Τελικά δεν δυσκολεύτηκε και κέρδισε με 4-1. Η μοναδική νίκη για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο διπλό.

Αετοί Πόλης - Αγία Βαρβάρα 4-0

Χωρίς τον Βλοτινό στην σύνθεση της ομάδας οι Αετοί δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν την Αγία Βαρβάρα με 4-0. Ο Λέγγερης επιβλήθηκε με 3-1 του Κανιάκα, ο Χυλομάτης με το ίδιο σκορ του Αλεξανδρόπουλου, ενώ ο Χρηστίδης κέρδισε 3-2 τον Μπαλάφα. Το διπλό το πήραν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος με 3-1.

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Παναθηναϊκός - Αετοί Πόλης 4-2

Οι Αετοί Πόλης έχουν εξασφαλίσει τα μπαράζ και σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Βλοτινός έδωσε την ευκαιρία στους τρεις παίκτες της ομάδας του να πάρουν παιχνίδια και να είναι έτοιμοι στα μπαράζ. Πάντως κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν τους βγήκε και γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.
Ο Βασιλείου κέρδισε τον Χυλομάτη με 3-1. Ο Λέγγερης ισοφάρισε για τους Αετούς, καθώς κέρδισε 3-0 τον Σιώκο. Ο Σενσεβέν επιβλήθηκε με 3-1 του Χρηστίδη. Στο διπλό έπαιξε ο Βλοτινός με συμπαίκτη τον Χρηστίδη κι όπως είναι φυσικό κέρδισαν με 3-0. Στην συνέχεια ο Λέγγερης έπαιξε με τον Βασιλείου. Σε ένα συναρπαστικό ματς ο αρχηγός των "πρασίνων" επιβλήθηκε με 3-2 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σενσεβέν, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον Χυλομάτη.

Αγία Βαρβάρα - Φιλονίκης 0-4

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Φιλονίκης κέρδισε με 4-0 την Αγία Βαρβάρα η οποία αγωνίστηκε με ελλείψεις και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την κατηγορία!

Καρέας - Κάντζα 4-2

Μετά την ήττα της Κάντζας από την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε το όνειρο των μπαράζ γι αυτό κι ο Μαδέσης δεν αγωνίστηκε! Παράλληλα δεν έπαιξε ούτε ο Παπαβασιλείου για τον Καρέα, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-2 κι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία! Οι νίκες για την Κάντζα ήρθαν από τον Γαβριήλ επί του Αθανασόπουλου και το διπλό.


Δεν είχαμε ενημέρωση για το παιχνίδι της Μαγκουφάνας με τον Ζωγράφου, αλλά λογικά η ομάδα της Πεύκης θα κέρδισε.


  • Ο Έσπερος δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Αϊβαλιώτης αγωνίστηκε στο σχολικό πρωτάθλημα και μπήκε στην 16αδα όπου έχασε από τον Ζώνιο. Τα παιχνίδια με Φιλονίκη και ΑΕΚ θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου