Εύκολο αγωνιστικό διήμερο για τον Εσπερο!!!

Δεν γλιτώνει τα σουβλάκια
ο Μάρτος!!
Η εξ αναβολής 15η και 16η αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Εσπερος (ελέω Αϊβαλιώτη... έλεος) πήρε αναβολή και πλέον καλείται να παίξει το προσεχές διήμερο. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι εύκολο για την ομάδα του Εσπέρου, καθώς θα αντιμετωπίσει Φιλονίκη και ΑΕΚ και εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα γνωρίσει εύκολα δύο ήττες!! Σε διαφορετική περίπτωση θα γνωρίσει δύσκολα δύο ήττες...




Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο ο Φιλονίκης θα αντιμετωπίσει την "υπερομάδα" της Καλλιθέας! Το μόνο ενδιαφέρον σ' αυτή την αναμέτρηση είναι αν ο Μάρτος, μετά από ένα χρόνο που έχει χάσει το στοίχημα, θα πληρώσει μετά την αναμέτρηση τα σουβλάκια που χρωστάει! Βλέπεις φίλε Θοδωρή δεν παίζει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο, επομένως θα πρέπει να βρεις άλλη δικαιολογία, αν θες να αποφύγεις να βάλεις το χέρι στην τσέπη! Στα αγωνιστικά, με Σιφωνιό και Αϊβαλιώτη ίσως να είναι προτιμότερο να πάμε κατευθείαν για σουβλάκια και να μην χαλάσουμε βενζίνη να πάμε έως την Βούλα.

Την Κυριακή τα πράγματα θα είναι πιο απλά! Ο Εσπερος υποδέχεται την ΑΕΚ. Στον πρώτο γύρο ο Αϊβαλιώτης είχε κάνει το παιχνίδι της ζωής του κόντρα στον Τσόπελα και είχε κερδίσει 3-0. Θα δούμε αν το επαναλάβει. Η "ένωση" είναι καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει λογικά εύκολα.

Η μόνη απορία είναι η εξής: Γιατί ρε Αϊβαλιώτη παιδί μου συμμετείχες στο σχολικό, αφού και ξύλο έφαγες και εμείς δεν παίξαμε!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου