Μέτρια αγωνιστική για τους διεθνείς μας

Η Γκραντ Κουεκβίλι
Δεν βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα οι διεθνείς μας στην Ιταλία που είχε αγωνιστική δράση τόσο στην Pro A όσο και στην Pro B. Η Ανζέρ του Γκιώνη έπαιξε με την Ενεμπόν του Κρεάνγκα, αλλά δεν είχαμε ελληνικό εμφύλιο. Δείτε τι έκαναν οι διεθνείς μας.




Η Ανζέρ υποδέχτηκε την Ενεμπόν, αλλά αυτή την φορά δεν είδαμε ματς ανάμεσα στους δύο κορυφαίους Ελληνες Αθλητές. Ο Γκιώνης έχασε από τον Προκόπκοφ με 3-1 στο εναρκτήριο παιχνίδι και στο δεύτερο του παιχνίδι κέρδισε πολύ δύσκολα τον Τσεν Τσιεν Αν με 3-2 (12-10 το κόντρα), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ. Από την μεριά του ο Καλίν δεν βρέθηκε σε καλή μέρα κι έχασε από τον Λουνκβιστ με 3-0 και με το ίδιο σκορ από τον Μπρόσιερ (σ.σ. τα δύο σετ έλειψαν στην παράταση). Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 3-3.

Η ομάδα του Φραγκούλη γνώρισε την ήττα με 4-1. Στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε ο Γιώργος έχασε 3-1 από τον Φλορέ (σ.σ. τον είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο!)

Στην Pro B η Γκραντ Κουκβίλι ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Νις Καβιγκαλ. Παπαγεωργίου και Λαγογιάννης είχαν από μία νίκη και μία ήττα. Ο "Πάπα" έχασε από τον Μαντρίντ 3-2 και κέρδισε τον Τζεμινιάνι με 3-0. Ο "Λάγο" κέρδισε τον Πολ Γκοζί με 3-0 κι έχασε κι αυτός από τον Μαντρίντ με 3-1.

Τέλος η Μετς του Ρηνιώτη έχασε με 4-0. Ο Τάσος γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Τσεν Γιάνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου